© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir Tiyatrosu perdelerini açtı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri dolayısıyla ara verdiği tiyatro oyunlarına kaldığı yerden yeniden başladı. Genç yetenekleri tiyatro sahnesine kazandırmanın yanı sıra kadrosunu her geçen gün daha da güçlendiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, "Kahvede Şenlik Var" ve "Kamyon" adlı tiyatro oyunlarını Kınıklı Mahallesi’nde yer alan Amfi Tiyatro’da Kovid-19 tedbirleri kapsamında Denizlili sanatseverler ile buluşturdu. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda tiyatro severin katıldığı oyunlarda seyirciler sosyal mesafe kuralına uygun bir oturma düzeninde ve maske ile oyunu izlemeleri sağlandı. Oyunların sonunda izleyiciler oyuncuları alkış yağmuruna tuttu

 

Açık Hava’da tiyatro keyfi devam ediyor

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 12 Temmuz Pazartesi günü saat 21.00’de Büyükşehir Belediyesi Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda usta oyuncu Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği, sıradan insanların, hayallerini gerçekleştirmek için kalkıştıkları soygunun trajikomik öyküsünü anlatan “Kuaförde Bir Gün” adlı oyunu da sahneleyecek. Oyunu izlemek isteyen sanatseverler http://tiyatro.denizli.bel.tr adresinden bilgi, rezervasyon ve e-bilet işlemlerini gerçekleştirilebilecek.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

Tavas’ın tarihi yapısı yeniden hayat buluyor

Tavas’ın tarihi yapısı eski cezaevi yeniden halka açılıyor. Kısa süre önce bir kısmı müze olarak hizmete başlayan eski ceza evinin diğer tarafı restoran ve kafe olarak hizmet vermeye başlayacak.

Kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabiliyor

Denizli Özel Egekent Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Ramazan Kenan Arıcan, ölümlere yol açan kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabildiğini belirtti.

Denizli'nin gizli cenneti Çınaraltı yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu

Denizli'ye 10 kilometre mesafede doğal şelalesi, asırlık taş değirmeni ve bin yıllık astım mağazasıyla yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanı haline gelen Çınaraltı Restoran, organik ve yöresel lezzetleriyle doğayla iç içe lezzet şöleni sunuyor.

TÜM HABERLER