© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir Türkiye’de bir ilke ev sahipliği yaptı

Türkiye'de ilk defa gerçekleşen Anadolu Yıldızlar Ligi Ragbi Türkiye finalleri Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde yapıldı. Milli takımlara altyapı oluşturulması hedefiyle gerçekleştirilen şampiyonaya 28 takımdan 472 sporcukatıldı. Müsabakaların final karşılaşmaları ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Kınıklı Futbol Sahasında yapıldı. Final mücadelelerine, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan,Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, sporseverler ve çok sayıda vatandaş katıldı.9-13 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen programda erkeklerde 16 takım, kızlarda ise 12 takım Türkiye şampiyonu olmak için ter döktü. Final karşılaşmalarında kızlarda Kastamonu - Konya; erkeklerde ise Kocaeli-Ankara il takımları mücadele etti. Zorlu geçen müsabakalarda kızlarda Kastamonu, erkeklerde ise Ankara il takımı adını şampiyonluğa yazdırdı.

 

Kupalar Başkan Zolan’dan

 

Başkan Zolanödül töreninde yaptığı konuşmada karşılaşmaların çok heyecanlı geçtiğini belirterek, tüm sporculara ve teknik heyete mücadelelerinden dolayı tebrik etti. Spor yapmanın öneminden bahseden Başkan Zolan, “Ruh ve beden sağlığının yanında ekip ruhu sağlayan, çocuklarımızı ve gençlerimizi hayata hazırlayan bir alandır spor. Spor yaptığınız için sizi tebrik ediyorum. İnşallah daha da başarılı olacaksınız. Sizleri Denizli’de gördüğümüz için çok memnunuz” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından Başkan Zolan ve beraberindekiler dereceye giren takımlara kupalarını verdi. Öte yandan müsabakalar öncesi Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret ederek kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER