Büyükşehir yaz spor kurskayıtları 10 Haziran’da başlıyor
ACIPAYAMDaha mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir Denizli için…Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7'den 70'e herkese spor yaptırmak için düzenlediği yaz dönemi spor kurs kayıtları başlıyor. 21 farklı branşta verilecek spor kurs kayıtları 10Haziran 2024 Pazartesi günü saat 08.30'dan itibaren www.denizli.bel.tr adresinden online yapılacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yıl boyu vatandaşlara ücretsiz olarak sunduğu spor kursları kapsamında yaz dönemispor kurs kayıtları başlıyor. Özellikle çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla hayata geçirilen yaz dönemi spor kurslarında 21 farklı spor branşı yer alacak. Bu kapsamda atletizm, badminton, bale, basketbol, buz pateni, cimnastik, güreş, judo, karate, masa tenisi, nefes egzersizi, okçuluk, pilates, satranç, tekvando, tenis, voleybol, yoga, yüzme, zumba ve zumba kids branşları vatandaşların tercihine sunulacak. 10 Haziran 2024 Pazartesi günü saat 08.30’dan itibaren başlayacak kurs kayıtları Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi www.denizli.bel.tr'den "Spor Kursları Başvuru Formu" doldurularak online yapılacak. Spor kursları hakkında mesai saatleri içerisinde, 0 258 262 11 22, 0 258 211 00 70 ve 0 258 373 03 67 numaralı telefonlardan ayrıntılı bilgi alınabilecek.
Yüzme ilçelerde 11 Haziran, merkezde 12 Haziran’da başlayacak
Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu, Çivril Kapalı Yüzme Havuzu, Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Tavas Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılacak yüzme kursu için kayıtlar 11 Haziran 2024 Salı günü başlayacak. İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu, Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu, Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu, Anafartalar-Dokuz kavaklar Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılacak yüzme kursu kayıtları ise 12 Haziran 2024 Çarşamba gününden itibaren yapılacak.
Başkan Çavuşoğlu’ndan davet
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, sağlıklı bir yaşam için tüm vatandaşları spor yapmaya davet etti. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 21 ayrı branşta ücretsiz yaz spor kursu vereceğini belirten Başkan Çavuşoğlu, “Bu şehir sizler sayesinde daha da güzel olacak. Belediyecilik hizmetlerimizin yanında halkımızın kültür, sanat ve spor gibi ihtiyaçlarını karşılamak adına da gece gündüz demeden gayret edeceğiz. Güzel şehrimizde 7’den 70’e herkesin mutluluğu, sağlığı ve huzuru için ne yapmamız gerekiyorsa bir fazlasını hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.
İlginizi Çekebilir
Çekirdeksiz üzümler koruma altında
Denizli’nin Buldan ilçesinde yetiştirilen meşhur çekirdeksiz Sultaniye üzümler, örtü altına alınarak korunuyor.
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Kontrolsüz kavşakta ölümlü kaza
Denizli’nin Serinhisar ilçesi Denizli’de Antalya karayolunda kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli’ye yılın ilk karı düştü
Denizli, yılın ilk kar yağışıyla birlikte kış mevsimine adım attı. Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Bozdağ'a mevsimin ilk karı düştü.