© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’de milli gurur

Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı’ndan 3 sporcu, Antalya'da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupası'nda ay yıldızlı forma ile Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları, 2024 Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda aldıkları başarılı derecelerle Ümitler Avrupa Judo Kupası'nda milli takım forması ile Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek. Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları Aleyna Bayur, Ceylin Bayur ve Nisa Gökçe Yörük ile Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı antrenörü Gökhan Yörük Ümitler Milli Takım antrenörü olarak 1-3 Mart 2024’te Antalya’da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupası'nda ay yıldızlı forma altında Denizli ve Türkiye adına mücadele edecek.

 

Başkan Zolan’dan başarı mesajı

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ümitler Avrupa Judo Kupasında Denizli ve Türkiye’yi ay yıldızlı forma ile temsil edecek judo takımına başarı dileyerek, Denizli ve Türkiye’yi layıkıyla temsil edeceklerine inancının tam olduğunu söyledi. Başkan Zolan, “Bizlere milli gururu yaşatacak sporcularımıza ve antrenörümüze teşekkür ediyor başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

TÜM HABERLER