Büyükşehir’de SDS imzalandı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'de görev yapan memur ve sözleşmeli çalışanları kapsayan "Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi" (SDS) imzalandı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nde görev yapan kamu görevlilerini kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi (SDS) imzalandı. Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) ve Denizli Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokole Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal ve Bem-Bir-Sen Denizli İl Başkanı Osman Kurt katıldı. Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Uslu, sözleşmenin hayırlı olmasını dileyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Zolan ise, Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’nin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek, “Tüm çalışanlarımızla birlikte el ele, Denizli’mizi daha güzele ve ileriye taşımak için gayret etmeye devam edeceğiz. Sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı
Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.
Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı
Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.
Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.
Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi
Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.
Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu
Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı
Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.