© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’den 15 Temmuz sergisi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlediği fotoğraf sergisi açıldı. 15 Temmuz’da yaşanılan demokrasi destanı ve kahramanlıkların anlatıldığı sergide Denizli ve Türkiye’nin farklı illerinden çekilmiş fotoğraflar yer alıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi düzenledi. 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi’ne Denizli Valisi Ali Fuat Atik, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Garnizon Komutan Vekili İstihbarat Albay Aziz Çiçek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip ve beraberindekiler ile vatandaşlar katıldı. Vali Atik, Başkan Zolan ve beraberindekiler sergide bulunan fotoğrafları inceleyerek 15 Temmuz 2016'da Denizli ve Türkiye'de yaşanılanları yad etti. Protokol üyeleri daha sonra burada bulunan 15 Temmuz Anı Defterini imzaladı. Denizli Valisi Ali Fuat Atik basın mensuplarına yaptığı açıklamada 15 Temmuz 2016’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla Türk milletinin sokaklara ve meydanlara inerek hain darbe girişimine karşı tek vücut olduğunu anlattı.

 

Sergide Türk milletinin kahramanlıkları anlatılıyor

 

Vali Atik, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Allah şehitlerimize rahmet eylesin, bu vatan kolay vatan olmadı. Biz zorlu bir coğrafyada yaşıyoruz ve bu coğrafyada yaşamanın bedelini ödüyoruz. Ama tarihimizin hiçbir döneminde böyle bir yapıyla karşılaşılmamıştır. O gün Türk milletinin olağanüstü gayretiyle bu girişim sonuçsuz kılınmıştır.” Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fotoğraf sergisinde Denizli ve Türkiye’de 15 Temmuz 2016’da yaşanan kahramanlıkların anlatıldığı 40 fotoğraf bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

TÜM HABERLER