Büyükşehir’den Bekilli’ye tarihi yatırımlar
ACIPAYAMBekilli dev yatırımlarla daha güzel olacak Başkan Zolan: Birlikte yaptık, birlikte başardıkDenizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Bekilli’de yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Bekilli Mesireliği ve Atıksu Arıtma Tesisi’nin toplu açılış töreni yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilçeye kazandırdığı yatırımların Bekilli’nin güzelliğine güzellik katacağını ifade eden Başkan Osman Zolan, " Birlikte yaptık, birlikte başardık " dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Bekilli Mesireliği ile Atıksu Arıtma Tesisi için toplu açılış töreni düzenlendi. Hizmete giren Denizli Büyükşehir Belediyesi Bekilli Gençlik Merkezi önünde düzenlenen toplu açılış törenine AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bekilli Kaymakamı Muhammet Öztürk, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban, Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer İlman, muhtarlar, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende bir konuşma yapan Başkan Osman Zolan, hemşehrilerinin açılış törenine gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Başkan Zolan, Denizli’nin 2014’te büyükşehir statüsüne kavuşmadan önce Bekilli’nin yaşadığı sorunları ve dertlerini çok iyi bildiklerini, böylesine güzel bir ilçenin sorunlarla başa baş kaldığını ifade ederek, 2014’ten bugüne gerçekleştirdikleri başta altyapı yatırımları olmak üzere hizmet ve projelerini anlattı.
Büyükşehir DESKİ’den Bekilli’ye 390 milyon liralık yatırım
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bekilli ilçesine yatırımların devam edeceğini belirterek, “Bugüne kadar ne iş yaptıysak zaten hep beraber yaptık. Birlikte yaptık, birlikte başardık. Eğer siz bizlere güvenmemiş, yetki vermemiş olsaydınız biz Bekillimize bir çivi bile çakamazdık. Sadece DESKİ Bekillimize 390 milyon liralık yatırım yapmış. Hamdolsun bu yatırımları yaptığımız içinde çok mutluyuz. Bugüne kadar yapılan işlerde çok şükür Bekilli kazandı, Bekilli nereden nereye geldi?” diye konuştu.
"Hiç ayrım yapmadık"
Başkan Osman Zolan, Bekilli’nin ihtiyacı ne varsa yapmaya gayret ettiklerini bu anlamda ilçeye kazandırdıkları Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Bekilli Mesireliği ile Atıksu Arıtma Tesisi’nin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Başkan Zolan sözlerine şöyle devam etti: “Siz bizim yanımızda olduğunuz sürece, biz bu görevde olduğumuz sürece biz gece gündüz hizmet ettik ve hizmet ederiz. Ondan, bundan, şundan demedik. Hiçbir ilçe, sokak, mahalle ayrımı yapmadım. Ne kadar oy vermiş, vermemiş hiç dönüp bakmadım. Eğer varsa bir ihtiyaç, vatandaşıma sıkıntı veriyorsa onu çözmek için gayret ettik, çalıştık, koştuk. Bize verdiğiniz destekle biz göreve geldik. Hiç ayrım yapmadık. Yine böyle güzel hizmetler yapıldı. İnşallah bundan sonra nice güzel hizmetler yapmayı Allah bizlere nasip etsin. Bekillimizin önü açık olsun. İnşallah her gün daha ileriye, daha yukarıya gitsin. Gençlerimiz burada yaşasın, mutlu olsun. Bu spor salonumuz, gençlik merkezimiz, mesire alanımız, atık su arıtma tesisimiz hayırlı olsun, Bekillimize daha da güç versin.”
"Her zaman yanımızda oldu"
Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban, 5 yıllık geçen süre zarfında gerçekleştirdikleri yatırım ve hizmetleri anlatarak “Bu süreçte en büyük desteği Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’dan aldık, bizi hiçbir zaman kırmadı, her zaman yanımızda oldu” ifadelerini kullandı. AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ise, gençliğe ve çevreye yapılan yatırımın geleceğe yapılan birer yatırım olduğunu belirterek, “Osman Zolan Başkanımız Denizli'de ne varsa ilçelerimizde ve mahallelerimizde o olacak düsturuyla hizmet kervanı ile yola çıktı. Bugün buna Bekilli’de muhteşem tesislerle tanık oluyoruz Allah'a şükür. Ancak bunlar daha başlangıç” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Bekilli Mesireliği ile Atıksu Arıtma Tesisi toplu açılışı dualarla yapıldı. Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra açılışı yapılan tesisleri inceledi, Kapalı Spor Salonunda spor yapan gençlerle bir araya geldi. Başkan Zolan burada attığı isabetli basket atışlarıyla büyük alkış topladı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Tezgahlarda 10 liraya satılan Acıpayam kavunu tescillendi
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yetişen ve uygun fiyatıyla tüketicisini memnun eden Acıpayam Kavunu coğrafi işaret alarak tescillendi.
Denizli'den Elon Musk’a rakip çıktı
Denizli’de Elon Musk’a taş çıkaran vatandaş, Tesla’nın Cybertruck videolarından ilham alarak, boş vakitlerinde hurda malzemeleri değerlendirip evinde tek kişilik elektrikli bir pick-up üretti.
Acıpayam KETEM hizmete açıldı
Kanser hastalığının erken teşhisi ve hastalıkla mücadelede önemli bir yer tutan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezlerine (KETEM) Denizli’de bir yenisi daha eklendi. Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde bulunan KETEM’e Sağlık Bakanlığı tarafından alınan mamografi cihazının gelmesiyle birlikte Denizli’deki KETEM sayısı 5’e yükseldi.
Kantincinin oğlu, müdürü ceza ve tahliye kararı için vurmuş
Denizli'de öğrencilerini taciz ettiği ve kendisine "Kan akacak" diyerek tehdit etmesi üzerine kantin işletmecisinin oğlu hakkında şikayette bulunan okul müdürünün silahlı saldırıya uğraması hakkında eğitimciler eylem yaptı.