Büyükşehir’den Buldan’a yeni itfaiye hizmet binası
ACIPAYAMBüyükşehir itfaiye gücüne güç katıyorAraç, ekipman ve personeli ile Türkiye'de örnek gösterilen bir itfaiye teşkilatına sahip Denizli Büyükşehir Belediyesi, Buldan ilçesine kazandırdığı yeni itfaiye hizmet binası ile gücüne güç katacak.
Türkiye'de örnek gösterilen itfaiye teşkilatına sahip Denizli Büyükşehir Belediyesi, itfaiye hizmetlerinde kaliteyi daha da artırmak için ihtiyaç olan bölgelere yeni hizmet binaları kazandırıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Buldan ilçe merkezine yeni itfaiye hizmet binasıinşa ediyor. Yaklaşık 400 metrekare alan içerisine inşa edilen itfaiye hizmet binası 2 kat olarak yapılırken, tesis içerisinde araç parkı, idari kısım ve personel kullanım alanları bulunuyor. İtfaiye hizmetlerinin daha da modern şartlarda hizmet vereceği 4 itfaiye araç kapasiteli hizmet binasında bekleme salonu, yemekhane ve diğer sosyal ihtiyaçların karşılanabileceği alanlar da yer alıyor.
Dünya standartlarında donanıma sahip
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin büyükşehir olması ile birlikte itfaiye hizmetlerini tüm kentte vermeye başladıklarını belirterek, bugün dünya standartlarında donanıma sahip bir teşkilata sahip olduklarını söyledi. İtfaiye teşkilatının araç, ekipman ve personeli ile Türkiye’ye örnek olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek, canlarına tek bir zarar gelmemesi için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Buldan ilçe merkezimize yeni bir itfaiye hizmet binası kazandırıyor, teşkilatımızın gücüne güç katıyoruz. Yeni binamız şimdiden hayırlı olsun” dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.