Büyükşehir’den çocuklara karne hediyesi
ACIPAYAM
Denizli Büyükşehir Belediyesi, sevilen çizgi film karakteri Niloya’yısömestr tatili öncesi çocuklarla buluşturdu. Eğitici, öğretici ve eğlenceli içerikleriyle miniklerin yakın arkadaşı olan Türkiye’nin yerli çizgi film karakteri Niloya Müzikali, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda sahne aldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da çocukları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Aileleriyle birlikte salonu dolduran çocuklar eğlenceli şarkılar ve sürpriz karakterlerin yer aldığı müzikalle muhteşem zaman geçirdi. Niloyaile arkadaşları Tospik ile Mete'nin yer aldığı müzikal 4 seans olarak sahnelendi. Düzenlenen her bir seansı dolduran yüzlerce çocuk, Mehmet Gazi Salonu’nu kahkahalarıyla inletti. Eğitici, öğretici ve eğlenceli maceraları hayatın içinden örneklerle çocukların dilinden anlatan Niloya Müzikali büyük beğeni topladı.
“Çocuklar bizim gözbebeğimiz”
Müzikal öncesi sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukların çok sevdiği NiloyaMüzikali’ni Denizli’ye davet ettiklerini söyledi. Başkan Zolan, “Çocuklar bizim gözbebeğimiz, geleceğimiz, hayalimiz ve her türlü fedakarlık yaptığımız varlıklarımızdır.Onun için biz de çocuklarımızı eğlendirmek, tiyatro ile tanışmalarını için bugün sizleri buraya davet ettik. İnşallah keyifli zaman geçirirsiniz” dedi. Çocukların küçük yaşta yaşadıkları böylesi güzel anları ömür boyu unutamayacaklarını ifade eden Başkan Zolan, “Anne baba biz sizinle ilk defa Niloya’yagitmiştik’ şeklinde anlatacak ve bugünlerin hatıralarını yaşayacaklar inşallah. Size güzel bir anı olur. Biz de çocuklarımıza sevgimizi sunmuş oluruz” dedi.
“Aynı anda üç etkinlik yapabiliyoruz”
Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak kente birçok hizmetler yaptıklarını belirten Başkan Zolan, “Altyapı, üstyapı, parklar ve daha birçok hizmet yaptık. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezimize belki ilk defa gelenleriniz vardır. Daha önce böyle salonlarımız yoktu, 200 300 kişilik salonlarımız vardı. Şimdi 500-1000-2000 kişilik büyük salonlarımız var. Aynı anda üç etkinlik yapabiliyoruz” diye konuştu. Salgın tedbirlerine herkesin uymasını da temenni eden Başkan Zolan, herkese iyi seyirler diledi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.