© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’den gençlere özel Oryantiring Yarışması

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında farklı bir organizasyona imza atarak gençlere özel Oryantiring Yarışması düzenledi. İncilipınar Parkı’nda düzenlenen yarışmaya 104 sporcu katılırken, gençler 3 kilometrelik parkurda 16 hedefe ulaşmak için mücadele etti. Yarışmanın erkekler kategorisinde Denizli İl birincisi Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci Kadir Seyit Tekin, ikinci Erbakır Fen Lisesi öğrencisi Asilcan Yaman, üçüncü Erbakır Fen Lisesi öğrencisi Mehmet Ertuğrul Şen, dördüncü Erbakır Fen Lisesi öğrencisi Enes İsanmaz oldu. Kızlar kategorisinde ise Denizli il birincisi Merkezefendi İmam Hatip Lisesi öğrencisi Elif Maşalı, ikinci Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi RümeysaKabaca, üçüncü Erbakır Fen Lisesi öğrencisi Zeynep Alaybaşı, dördüncü Erbakır Fen Lisesi öğrencisi Eylül Aktaş oldu.

 

Ödüller Başkan Zolan’dan

 

Yarışma sonunda düzenlenen ödül törenine katılarak gençlerle bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oryantiringinfiziksel ve zihinsel beceri gerektirenbir doğa sporu olduğunu söyledi. Yarışmaya katılan öğrencileri tebrik eden Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak birçok dalda ücretsiz sor kursları düzenlediklerini belirterek gençlere mutlaka en az bir dalda spor yapmalarını tavsiye etti. Bir süre gençlerle sohbet eden Başkan Zolan daha sonra dereceye giren öğrencilerin madalya ve ödüllerini verdi.

 

İlginizi Çekebilir

Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı

Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

TÜM HABERLER