© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’den Gerzele’yesosyal tesis

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gerzele Mahallesi’nde inşa ettikleri sosyal tesisi inceledi. Verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Başkan Zolan, tesisin vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayacağını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce Gerzele Mahallesi’nde başladığı sosyal tesis inşası hızla sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bu kapsamda bünyesinde betonarme mutfak ve tuvalet bulunan, 562 metrekare alanda çelik yapı olarak inşa edilen Gerzele Sosyal Tesis inşasını inceledi.Başkan Zolan'a Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydınve beraberindekiler eşlik etti. Bir süre inşaat alanında incelemede bulunan Başkan Zolan,mahalle sakinleriyle sohbet etti. Vatandaşların yoğun talebi üzerine Gerzele Mahallesi’nin en büyük ihtiyaçlarından biri olan sosyal tesis inşasına bir süre önce başladıklarını kaydeden Başkan Zolan, tesisi kısa sürede bitirip hizmete alacaklarını belirtti.

 

Tesis birçok ihtiyacı karşılayacak

 

Gerzele sakinlerinin pazar alışverişini rahatça yapabilecekleri, yazın sıcaktan kışın ise yağmur ve kardan korunarak etkinliklerini üstü kapalı bir ortamda düzenleyebilecekleri sosyal tesisin şimdiden hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Tesisimiz inşallah vatandaşlarımızın birçok ihtiyacını karşılayacak. Çok şükür verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunun yaşıyoruz. Allah’ım tesisimizi kazasız belasız tamamlayıp açılışını hep beraber yapmayı nasip eylesin. Bir ve beraber olduğumuz sürece aşamayacağımız engel, varamayacağımız hedef yok. Vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkarmayıp birlikte daha çok güzel hizmetlerin altına imza atmaya devam edeceğiz.”

 

İlginizi Çekebilir

Acıpayam KETEM hizmete açıldı

Kanser hastalığının erken teşhisi ve hastalıkla mücadelede önemli bir yer tutan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezlerine (KETEM) Denizli’de bir yenisi daha eklendi. Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde bulunan KETEM’e Sağlık Bakanlığı tarafından alınan mamografi cihazının gelmesiyle birlikte Denizli’deki KETEM sayısı 5’e yükseldi.

Kantincinin oğlu, müdürü ceza ve tahliye kararı için vurmuş

Denizli'de öğrencilerini taciz ettiği ve kendisine "Kan akacak" diyerek tehdit etmesi üzerine kantin işletmecisinin oğlu hakkında şikayette bulunan okul müdürünün silahlı saldırıya uğraması hakkında eğitimciler eylem yaptı.

Okul müdürünü üç çocuğunun gözü önünde vurduğu anları kayda aldırdı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde üç çocuğunu okula götürmek için arabasına bineceği sırada silahlı saldırıya uğrayan okul müdürü, bacaklarından yaralandı. Çocukların gözü önünde müdürü vuran saldırgan, o anları kayda aldırdı.

Gece kaza yapan iki gencin cenazesi sabah bulundu

Denizli’de gece saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye uçtu. Kaza yapan gençlerin cansız bedenleri sabah saatlerinde bulundu.

Çekirdeksiz üzümler koruma altında

Denizli’nin Buldan ilçesinde yetiştirilen meşhur çekirdeksiz Sultaniye üzümler, örtü altına alınarak korunuyor.

Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.

TÜM HABERLER