© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’den Muhtarlar Günü’ne özel program

Başkan Çavuşoğlu 616 muhtarla bir araya gelecekDenizli Büyükşehir Belediyesi, Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında kent genelinde görev yapan muhtarların katılımıyla bir toplantı düzenleyecek. Başkan Çavuşoğlu, toplantıda 616 mahalle muhtarınınistek ve önerilerini dinleyecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında farklı bir programa imza atacak. Denizli merkez ve tüm ilçelerinde görev yapan toplam 616 muhtarın katılımıyla bir toplantı düzenleyecek Denizli Büyükşehir Belediyesi, muhtarların mahalleleri ile ilgili istek ve önerilerini alacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek program 20 Ekim 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek. Başta Denizli’de görev yapan olmak üzere tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, kentin sorunlarının çözümü için hep birlikte çalışmayı sürdürdüklerini söyledi.

 

“Mutlu bir Denizli hayalimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz”

 

Vatandaşların mahalleleriyle ilgili ilk ulaştıkları kişilerin muhtarlar olduğunu işaret eden Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Mahallelerinde bizlerin de göz kulağı konumunda olan muhtarlarımız kurumlar arası köprü vazifesi görmektedir. Denizli merkez ve 19 ilçemizde bulunan 616 mahalle muhtarımız ile şehrimizin sorunlarınınçözümü ve ihtiyaçlarıntespiti için bir araya geleceğiz. Şehrimiz için çok verimli bir toplantı olacağını düşünüyorum. Mutlu bir Denizli hayalimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

 

İlginizi Çekebilir

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

LÖSEV DENİZLİ LÖ MODÜL OFİSİ AÇILDI

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine ücretsiz destek sağlamak amacıyla Türkiye genelinde yürüttüğü hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda vakfın yeni Denizli İrtibat Ofisi faaliyete geçti.

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

TÜM HABERLER