Büyükşehir’den muhteşem 19 Mayıs Konseri
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Oda Orkestrası ve Gençlik Korosu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla muhteşem bir konser programına imza attı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Oda Orkestrası ve Gençlik Korosu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında muhteşem bir konser verdi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda klasik müzikten türkülere sanat müziğinden marşlara birbirinden güzel eserler seslendirildi. Konzermeister’liğini Orhan Dikici’nin yaptığı konser programı Karl Jenkins’inünlü Palladioeseri ile başlarken Mozart’tan Kaptanzade Ali Rıza Bey’e Özay Gönlüm’den anonim eserlere Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Oda Orkestrası ve Gençlik Korosu, birbirinden güzel ezgileri sahneye taşıdı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçıları Hakan Eyiden, Ufuk Keskin, Murat Doruk Bursalı ve Erdem Aktaş’ın solist olarak yer aldığı konser büyük beğeni topladı. Yaklaşık 2 saat süren 19 Mayıs Konserini izleyenler unutulmaz bir gece yaşadı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.