© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’den muhteşem konser

Denizli Büyükşehir Belediyesi, son dönemde yaptığı kendine has yorumları ve özgün besteleriyle dünya müzik camiasında gelecekte adından çokça söz ettirecek isim olarak anılan Denizlili genç müzisyen Görkem Ağar’ı ağırladı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin Mehmet Gazi Salonu'nda düzenlenen piyano resitaline sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Piyano resitalinde genç müzisyen Görkem Ağar, solo piyano bestelerinin yanı sıra, Türk Halk Müziği’nden Amerikan Cazına uzanan geniş bir yelpazede düzenlemelerini hemşehrileriyle paylaştı. Sanatseverler unutulmaz bir müzik ziyafetine şahitlik ederken, konser sonunda genç müzisyen uzun süre ayakta alkışlandı.

 

Başkan Zolan’dan tebrik

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, resitale katılan sanatseverlere teşekkür etti. Genç müzisyen Ağar’ın ailesini sahneye davet ederek, böylesine yetenekli bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür eden Başkan Zolan, “Görkem’i tebrik ediyorum. Almış olduğunuz eğitim yetenekle birleşmiş. Çok güzel bir akşam oldu. Allah yolunu açık etsin, hep başarılı ol inşallah” diye konuştu. Başkan Zolan daha sonra günün anısına genç müzisyen Ağar’a Denizli horoz figürlü plaket verdi.

İlginizi Çekebilir

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

TÜM HABERLER