Büyükşehir’den Sarayköy-Sığma’ya sosyal tesis
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy ilçesinin Sığma Mahallesi’ne kazandırdıkları sosyal tesisi inceleyerek, “Çok şükür verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunun yaşıyoruz” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy ilçesinin Sığma Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Zolan’a eşi Berrin Zolan, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Mustafa Paşalıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Meclis üyeleri ve beraberindekiler eşlik etti. Sığma Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan ve beraberindekiler bir süre sohbet edip dertlerini dinledi. Başkan Zolan daha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesinin Sığma Mahallesi’ne kazandırdığı sosyal tesiste incelemede bulundu. Vatandaşların yoğun talebi üzerine Sığma’ya kazandırdıkları sosyal tesisin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızı yazın sıcaktan, kışın ise yağmurdan ve kardan koruyacak bu tesisimiz, pazaryeri olarak kullanılabileceği gibi Sığmalı kardeşlerimizin düğün, nişan, mevlit gibi özel günlerinde de yanlarında olacak, birçok ihtiyaçlarını karşılayacak” dedi.
Meydan düzenlemesi yapılacak
Sığma Sosyal Tesisi kapsamında meydan düzenlemesini de yapacaklarını müjdeleyen Başkan Zolan, tesisin ön kısmına yeşil alan ve çocuklar için oyun grubu yapılacağını belirtti. Denizli'nin büyükşehir statüsü kazanmasıyla birlikte kentin dört bir tarafında vatandaşların neye ihtiyacı varsa gidermek için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Çok şükür verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunun yaşıyoruz. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bir ve beraber olduğumuz sürece aşamayacağımız engel yok. Denizli Büyükşehir Belediyemiz ve Sarayköy Belediyemiz ile birlikte güzel hizmetlerin altına imza atmaya devam ediyoruz. Tekrar hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.