Büyükşehir'den uçak konforunda hizmet
ACIPAYAMDenizli şehir merkezi-Çardak Havalimanı arasında yolcu taşımacılığını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine standart yolcu taşımacılığının yanı sıra kişiye özel ulaşım hizmeti başlattı. VIP hizmet ile yolcular adreslerinden alınıp havaalanına, havaalanından ise adreslerine ulaştırılıyor.
Havalimanına ulaşımın kolaylaştırılması, yolcu taşıma kapasitesinin etkin şekilde yapılması ve vatandaş memnuniyetinin artırılması hedefiyle bir süre önce Çardak Havalimanı'na servis hizmetini üstlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi hizmet kalitesini her geçen gün artırıyor. Bu kapsamda, vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine ulaşım filosunu genişleten Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi-Çardak Havalimanı, Çardak Havalimanı-şehir merkezi arsında kişiye özel ulaşım hizmetine başladı. Kişiye özel hizmetle vatandaşlar adreslerinden alınıp Çardak Havalimanı’na, Çardak Havalimanı’ndan ise adreslerine ulaştırılıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi kişiye özel ulaşım hizmetini 8+1 kişilik özel tasarlanmış minibüslerle yapıyor.
24 saat önceden randevu alınması gerekiyor
Çardak Havalimanı’na ulaşımı güvenli, konforlu ve hijyenik araçlarla sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesinin kişiye özel ulaşım hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların 24 saat öncesinden rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Söz konusu özel servisler hakkında bilgi almak ve rezervasyon için 0(258) 244 00 44 numaralı telefon hatlarından bilgi alınabileceği belirtildi.
Standart servisler devam ediyor
Öte yandan farklı araç tipleriyle şehir merkezi-Çardak Havalimanı, Çardak Havalimanı-şehir merkezi arasında yolcu taşımacılığına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, servislerin daha önce alışıldığı şekliyle İstiklal Caddesi’ndeki eski kütüphane önünden ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nden hareket etmeye devam ettiğini bildirdi.
İlginizi Çekebilir
Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti
Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.
Gümüşdere Obruğu yeniden suya kavuştu
Tavas ilçesine bağlı Gümüşdere Mahallesi sınırlarında yer alan Gümüşdere Obruğu, son yağışların ardından yeniden suyla doldu. Yıllar sonra eski görünümüne kavuşan obruğun turizme kazandırılması hedefleniyor.
Yüzyılın Konut Projesinde Denizli Kura Çekimi yapıldı
Yüzyılın Konut Projesi Denizli Kura Çekimi Töreni'ne katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Denizli’de inşa edilecek 6 bin 370 konutun tamamı yatay mimari esas alınarak, şehrimizin geleneksel dokusuna ve yerel dokusuna uygun bir estetikle yükselecek" dedi.
Evde bakım personeli görev yolunda hayatını kaybetti
Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri personeli Kadriye Şakır, görev için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazasının ardından bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.
Denizli’de kayganlaşan yolda tırın dorsesi yola savruldu
Denizli’de etkili olan yağmur, trafik kazasını beraberinde getirdi. Denizli-Salihli karayolu üzerinde meydana gelen kazada, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir TIR’ın dorsesi yola savruldu.
Kuruyemiş fabrikasında korkutan yangın
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulunan kuruyemiş fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.