Büyükşehir’den unutulmaz gala
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 16.’sı gerçekleştirilen Uluslararası Halk Dansları Festivali'nin galasıBüyükşehir Belediyesi Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu'nda yapıldı.Gürcistan, Kazakistan, KKTC, Kırgızistan, Kosova, Makedonya ve Türkiye olmak üzere 7 ülkeden 250 dansçının yer aldığı gala gecesine, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile eşi Berrin Zolan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nun sunduğu zeybek gösterisi ile başlayan gece konuk ülkelerin kendi kültürlerini yansıtan dans ve gösterileriyle devam etti. 250 dansçının sahne aldığı galaya vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilirken, izleyiciler unutamayacakları bir gece yaşadı. Dansçıların sunduğu görsel şov izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
Dünyanın farklı kültürleri Denizli'de buluştu
Finalde sahneye davet edilentüm grupları tek tek kutlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 16. Uluslararası Halk Dansları Festivali'nde dünyanın farklı renk ve kültürlerini Denizli'de buluşturduklarını söyledi. Başkan Zolan, "Festivalimize katılan tüm ekiplere, sanatla, kültürle iç içe olan Denizlili hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Pandemi sonrası böylesi güzelliklerimiz yaşanmaya başladı. İnşallah yarınımız daha güzel olsun. Renkli ve farklı kültürlerle bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun" diye konuştu.
Muhteşem organizasyon
Denizli Valisi Ali Fuat Atik ise, katılımcılara ve organizasyona katılan Denizlililere teşekkür ederek, şöyle konuştu: "Denizli Büyükşehir Belediyemizin düzenlemiş olduğu bu muhteşem organizasyon için değerli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ekibine hem kendi adıma, hem de sizler adına canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizlere muhteşem bir gece yaşattınız, devamını diliyoruz. ‘Tadı damağımızda kaldı’ derler ya, devamını diliyoruz" dedi. Gecenin sonunda Vali Atik ve Başkan Zolan, festivale katılan gruplara ödüllerini takdim ederken,gece hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.
İlginizi Çekebilir
Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı
Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı
Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.
Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti
Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.
Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi
Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.