Büyükşehirin Gençlik Festivali başladı
ACIPAYAMCumhuriyetin 100. Yılına özel festivalde gençler doyasıya eğleniyorDenizli Büyükşehir Belediyesinin, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne özel hazırladığı Gençlik Festivali başladı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği festivalde ilk gün sahne alan müzik grupları ve müzisyenler büyük beğeni topladı
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne özel hazırladığı Gençlik Festivali başladı. 3-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Festivali’nde birbirinden renkli grup ve sanatçıların yer aldığı organizasyonun ilk gününde KYK Amfi Park’ta Elif Can Yıldız, Pangea ve Tekil-a sahne aldı. Binlerce gencin ilgi gösterdiği ilk günde birbirinden keyifli eserleri seslendiren gençler büyük takdir topladı. Gösterdikleri performanslarla konsere gelenlere unutamayacakları bir akşam yaşatan Elif Can Yıldız, Pangea ve Tekil-a hem söyledi, hem eğlendi.
Dört dörtlük festival gençleri bekliyor
Öte yandan festival kapsamında bu akşam KYK Amfi Park Elif Buse saat 19.00, Bir Kişi Arkeolog saat 20.30, Dikkat Band saat 22.00’de sevenleriyle buluşacak. 5 Ekim Perşembe KYK Amfi Park’ta Homeless saat 19.00, Suça Sürüklenen Çocuk saat 20.30 ve Eski Kafa saat 22.00’de festival kapsamında dinleyicileriyle bir araya gelecek. 6 Ekim Cuma günü ise Barfly saat 19.00, Dış Güçler saat 20.30 ve Kafadenk ise saat 22.00’de sahneye çıkacak.Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Festivali’nin son iki günü ise PAÜ Rektörlük önünde düzenlenecek. Festival kapsamında 7 Ekim Cumartesi günü saat 20.30’da gençler, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Hakan Eyiden ve sevilen şarkıcı Aydanur ile sahne alacağı pop ve arabesk şarkıları konseri ile buluşacak. Festivalin 8 Ekim Pazar günü finalinde saat 20.30’da Ne Var Ki, saat 22.00’de ise sevilen grup Necati ve Saykolar sahne alacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu festivale girişlerin ücretsiz olduğu kaydedildi.
İlginizi Çekebilir
Cankurtaran’da yanan bölgenin ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hafta sonu meydana gelen yangında zarar gören alanın ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı.
Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı
Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.
Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi
Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.
İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi
Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.
Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu
Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.