Büyükşehir’in Halk günü geleneği devam ediyor
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, pandemi dolayısıyla ara verdikleri halk günü buluşmalarına devam ediyor. Normalleşme süreciyle birlikte her ayın ilk çarşamba günü düzenlediği Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Günü buluşmalarında vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinleyen Başkan Osman Zolan, 7 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 09.00'da hemşehrileriyle bir araya gelecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler biriminde vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinleyecek Başkan Zolan, salgın nedeniyle ara verdikleri halk günü buluşmalarına devam ettiklerini belirterek, “Salgın nedeniyle buluşmalarımıza ara vermiştik. Biz her mahallemizde, sokaklarımızda, düzenlediğimiz ve katıldığımız tüm etkinliklerde hemşehrilerimizle buluşuyoruz ama Halk Günü'nün ayrı bir özelliği var. Bu günümüzün tamamını vatandaşımız ile birlikte geçirip, onların istek, öneri ve sorunlarını dinliyoruz. Görüşmek isteyen tüm hemşehrilerimizi bekliyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Büyükşehir otobüsleri sınav günü ücretsiz olacak
Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri, 13 Haziran 2026 Cumartesi günü Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınava girecek olan öğrencilere ücretsiz olacak.
Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı
Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.
Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.