© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’in iftar sofrası Anafartalar’da

Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar programı Anafartalar Mahallesi’nde kuruldu. Anafartalar Kapalı Pazaryeri’ndedüzenlenen iftar programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı.Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler mahalle sakinlerinin ramazanlarını tek tek tebrik etmesinin ardından vatandaşlarla aynı sofrada dua edip orucunu açtı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki iftar sonrası yaptığı konuşmada herkesin ramazanını tebrik ederek aynı sofrada buluşmanın çok önemli olduğunu söyledi. Ramazan ayının coşkusunu, heyecanını bu güzel sofralarda çok daha net bir şekilde hissettiklerini belirten Örki, “Bize zamanınızı ayırmanızdan dolayı, şu güzel ramazan akşamını bu büyük ailede bizlerle paylaşmanızdan ötürü her birinize teşekkür ediyorum. Allah’ım bizleri nice ramazan ayına kavuştursun” dedi.

 

Birlik ve beraberlik içinde

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı OsmanZolan ise konuşmasına tüm vatandaşların ramazanını tebrik ederek başladı. Ramazan ayının ortasına geldiklerini belirterek, önce Kadir Gecesi’ne sonrasında ise bayrama hep beraber kavuşmayı dileyen Başkan Zolan, “Birlik ve beraberlik içinde bu güzel günlere hep beraber ulaşalım” dedi. Anafartalar Mahallesi ve bölgenin Denizli’nin her noktası gibi çok değerli olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, geçmişte bölgede kendilerinden istenen doğalgaz, altyapı ve üstyapı gibi çalışmaları tek tek anlatarak, vatandaşların verdiği destekle birçok güzelliğe hep beraber kavuştuklarını belirtti.

 

“Çünkü biz kardeşiz”

 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından seferber olduklarını, kendisinin 5 kez afet bölgesine gittiğini ve orada çok büyük acılar yaşandığını anlatan Başkan Zolan, “Büyükşehir olarak burada ne hizmet veriyorsak orada da aynı hizmeti veriyoruz.Çünkü biz kardeşiz. Eğer tek millet diyorsak, tek vatan diyorsak, tek bayrak diyorsak herkes birbirine sahip çıkmalı. Kimin neye ihtiyacı varsa yardıma koşmalı” diye konuştu. Denizli BüyükşehirBelediyesi ve Pamukkale Belediyesininde desteğiyle Hatay’da iftarprogramları yapıldığını kaydeden Başkan Zolan, “Orada her gün 10 bin kişiye iftar, 10 bin kişiye de sahur veriyoruz. Ben katılımınızdan dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Aynı sofrada buluştuk, birlikte iftarımızı açtık. Hepiniz Allah’aemanet olun” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

TÜM HABERLER