© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’in örnek projesi ihtiyaç sahiplerinin yanında

Büyükşehir-Kızılay Aşevi’ne tam not İhtiyaç sahiplerinin sıcak yemekleri Büyükşehir-Kızılay Aşevi’ndenDenizli Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay işbirliğinde faaliyete geçen “Büyükşehir-Kızılay Aşevi”her gün ihtiyaç sahibi vatandaşların sıcak yemeklerini evlerine kadar ulaştırıyor. Aşevinin Denizli’nin olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Bu yürüyüşümüz inşallah hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarıyla da büyüyecek” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay işbirliğinde geçtiğimiz şubat ayında faaliyete geçen ve ilk olarakKahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından kente gelen afetzedelerin sıcak yemeklerini karşılayan Büyükşehir-Kızılay Aşevi ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut olmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Hürriyet Mahallesi’nde tüm araç, gereç ve modern ekipmanlarıyla faaliyete aldığı Büyükşehir-Kızılay Aşevi’ndesabahın ilk saatlerinde hazırlanmaya başlanan yemekler Denizli Büyükşehir Belediyesine ait özel araçlarla ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaştırılıyor. Büyükşehir-Kızılay Aşevi’ndeDenizli’de ikamet eden ihtiyaç sahibi engelli, yaşlı, yetim, öksüz, muhtaç binlerce kişininyanında Denizli ve çevre illerdeki afetzedeler ile sosyal sorumluluk projeleri kapsamındaki muhtaçlara da yemek hizmeti verilebiliyor.

 

“Bu aşevi Denizli’mizindir”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Kızılayişbirliği ile kente bir aşevi kazandırmanın mutluluğu ve huzurunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Zolan, “Amacımız şehrimizde hiç kimse aç yatmasın, hiç kimse sahipsiz kalmasın. Bu özel projemizle ihtiyaç sahibi yaşlılarımız, engellilerimiz, yemek yapamayacak durumda olan, fiziki olarak yetersiz insanlarımızın evlerine kadar sıcak yemeklerini ulaştırıyoruz. Kızılay ve Büyükşehir Belediyemizin imkanlarıylainsanlarımızın aç yatmaması, sıcak yemeğe ulaşması için gayretlerimiz artarak devam edecek. Bu aşevi Denizli’mizindir. Bu yürüyüşümüz inşallah hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarıyla da büyüyecek. Emek veren, bağış yapan ve katkı sağlayan herkese yürekten teşekkür ediyorum.Allah’ım bu çabamızı kabul ve makbul eylesin inşallah” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı

Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.

TÜM HABERLER