Büyükşehir’in sağlıkçılara ulaşım desteği devam edecek
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi salgına karşı en ön safta mücadele eden sağlık kurumu çalışanları ile eczacılara yönelik ulaşım desteğini devam ettirme kararı aldı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi 2020 yılı Mart ayından bu yana sağlık kurumu çalışanları ile eczacılara yönelik hayata geçirdiği belediye otobüsleri ile ücretsiz ulaşım desteğini 30 Haziran 2022’ye dek uzattı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kovid-19'a karşı canları pahasına salgının en başından bu yana büyük bir gayret ve emeklemücadele eden tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, "Bu zorlu süreçte büyük fedakârlık gösteren sağlık çalışanlarımız ile eczacılarımıza müteşekkiriz. Büyükşehir Belediyemize bağlı toplu taşıma araçlarını milletimizin kahramanı sağlıkçılarımız 30Haziran 2022’ye kadar ücretsiz kullanmaya devam edecek” diye konuştu.
Büyükşehir tüm imkânlarıyla vatandaşların yanında
Yaşanan zor günlerin atlatılması için herkese çok önemli görevler düştüğünü anlatan Başkan Osman Zolan, "Tüm dünyanın olumsuz etkilendiği bu zorlu süreçte, tüm imkânlarımızla vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizikoronavirüs tedbirlerine harfiyen uymaya davet ediyorum. İnşallah bu süreci bir an önce atlatıp sağlıklı günlere kavuşuruz” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı
Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.
Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı
Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.
Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.
Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi
Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.
Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu
Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı
Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.