© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’le Gençlik Buluşmaları devam ediyor

Büyükşehir Gri Koç’u misafir edecekGri Koç Denizli’de öğrencilerle buluşacakDenizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Buluşmaları’nda Gri Koç adıyla tanınan başarılı eğitimci-yazar Gökhan Müftüoğlu’nu misafir edecek. Gri Koç, ‘Griden Beyaza başarı’ adlı sunumuyla 22 Mayıs Pazartesi günü saat 16.00’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde üniversite sınavına hazırlanan Denizlili gençlerle buluşacak.

Denizli’de hayata geçirdiği fiziki yatırımların yanında sosyal ve kültürel projelere de büyük önem veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Buluşmaları programı kapsamında 22 Mayıs Pazartesi günü saat 16.00’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Gri Koç adıyla tanınan başarılı eğitimci-yazar Gökhan Müftüoğlu’nu misafir edecek. Konferansları, eserleri ve başarılı sunumuyla son zamanlarda sadece gençlerin değil her yaştan insanın takip ettiği Gri Koç Gökhan Müftüoğlu Denizlililerle bir araya gelecek. Gri Koç, ‘Griden Beyaza başarı” adlı sunumuyla sınava hazırlık süreci, stresle baş etme yöntemleri, etkili iletişim, sunum teknikleri, beden dili, liderlik, hafıza teknikleri, hızlı okuma ve zaman yönetimi gibi konularda çok değerli bilgileri anlatacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek etkinliğe başta YKS’ye hazırlanan öğrenciler olmak üzere tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtildi.

 

İlginizi Çekebilir

Evinde 2.3 kilogram esrar ile yakalanan zehir taciri tutuklandı

Denizli'de narkotik timlerinin düzenlediği operasyonda yakalanan zehir taciri tutuklandı. Şüphelinin ev ve üst aramasında ise 8 parça halinde 2 kilo 325 gram esrar ele geçirildi.

Yaz aylarında güneş çarpması, klima kullanımı ve gıda zehirlenmelerine dikkat

Yaz mevsiminin etkisini artırmasıyla birlikte yüksek seyreden hava sıcaklıklarında halk sağlığı açısından risk oluşturan durumlara karşı dikkatli olunması uyarısında bulunan Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, yaz aylarında sık karşılaşılan sıcak çarpması, klima kullanımı ve gıda zehirlenmesi gibi sağlık sorunlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Tavas Devlet Hastanesinde modern girişimsel radyoloji uygulamaları başladı

Denizli Tavas Devlet Hastanesi’nde birçok hastalığın cerrahi müdahaleye gerek kalmadan, görüntüleme eşliğinde gerçekleştirilen minimal invaziv yöntemlerle tedavi edildiği, modern tıbbın en gelişmiş tanı ve tedavi yöntemlerinden biri olan girişimsel radyoloji uygulamaları yapılmaya başlandı.

Tavas Devlet Hastanesinde modern girişimsel radyoloji uygulamaları başladı

Denizli Tavas Devlet Hastanesi’nde birçok hastalığın cerrahi müdahaleye gerek kalmadan, görüntüleme eşliğinde gerçekleştirilen minimal invaziv yöntemlerle tedavi edildiği, modern tıbbın en gelişmiş tanı ve tedavi yöntemlerinden biri olan girişimsel radyoloji uygulamaları yapılmaya başlandı.

Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı

Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

TÜM HABERLER