© Haber Acıpayam 2022

“Büyükşehir’le İftar Vakti” gönüllere dokunuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ramazan ayının atmosferini güçlü bir şekilde yaşaması için birçok etkinlik ve programlara imza atıyor. Bu kapsamda Ulu Cami yanındaki iftar çadırında ve her gün farklı bir mahallede gönül sofrası kuran, ayrıca Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde birbirinden güzel ramazan etkinlikleri düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi bu yıl ilk kez Denizli’ye özel televizyon programı yaptı. DEHA TV, DRT ve World Türk ekranlarında yayınlanan“Büyükşehir’le İftar Vakti” adlı program birbirinden özel konukları ile Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliyesi ve Camii’nden canlı olarak gerçekleştiriliyor. Ali Sürücüoğlumoderatörlüğündeyapılan programda Denizlililerin merak ettiği dini konular uzman konuklar tarafından açıklanırken, Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı müzisyenlerinin de yer aldığı canlı yayında ramazana özel beyit, ezgi ve ilahiler seslendiriliyor,

 

Hafta sonu iki usta isim konuk oldu

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin vatandaşların ramazan ayını dolu dolu yaşaması için hazırladığı özel programlar için hafta sonu Denizli’ye gelen Türk Halk Müziğinin usta ismi Orhan Hakalmaz ile sevilen oyuncu Ahmet Yenilmez de Büyükşehir’le İftar Vakti programının canlı yayın konuğu oldu. Usta sanatçı Orhan Hakalmazcumartesi günü, başarılı oyuncu Ahmet Yenilmez ise pazar günü konuk olduğu programa renk kattı. Düşüncelerini Denizlililerle paylaşan sanatçılar kendilerini ağırlayan Denizli Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

 

İlginizi Çekebilir

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

TÜM HABERLER