© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’le ramazan geceleri ayrı bir güzel

Denizli’de ramazan gecelerinin vazgeçilmez mekanı haline gelen Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi bu kez tasavvuf müziğinin sevilen ismi Ahmet Özhan’ı ağırladı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin her güne özel düzenlediği ramazan programında sahne alan Ahmet Özhan konserine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde sahne alan usta sanatçı Ahmet Özhan sevilen ilahi ve tasavvuf müziği şarkılarını Denizliler için seslendirdi. Programa katılanların büyük beğeniyle izlediği program sonunda sahneye davet edilen Başkan Zolan ve Sanatçı Özhan seyircileri birlikte selamladı. Başkan Zolan usta sanatçı Ahmet Özhan’a gece için teşekkür ederek, kentin simgesi horoz figürlü kaide verdi.

 

İbrahim Sadri Denizlililerle buluşacak

 

Ramazan ayına özel her gün saat 20.30’dan itibaren çok çeşitli etkinlik ve programlara ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Pazar (17 Nisan) gecesi şair ve şiir yorumcusu İbrahim Sadri Denizlililerle buluşacak. Saat 21.30’da başlayacak şiir dinletisine tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtilirken, eski ramazanları aratmayan dolu dolu programların olduğu Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı programlarına https://www2.denizli.bel.tr/userfiles/image/site/Ramazan-Etkinlik-Programi-2022.pdf adresinden ulaşılabiliyor.

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti

Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

Gümüşdere Obruğu yeniden suya kavuştu

Tavas ilçesine bağlı Gümüşdere Mahallesi sınırlarında yer alan Gümüşdere Obruğu, son yağışların ardından yeniden suyla doldu. Yıllar sonra eski görünümüne kavuşan obruğun turizme kazandırılması hedefleniyor.

Yüzyılın Konut Projesinde Denizli Kura Çekimi yapıldı

Yüzyılın Konut Projesi Denizli Kura Çekimi Töreni'ne katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Denizli’de inşa edilecek 6 bin 370 konutun tamamı yatay mimari esas alınarak, şehrimizin geleneksel dokusuna ve yerel dokusuna uygun bir estetikle yükselecek" dedi.

Evde bakım personeli görev yolunda hayatını kaybetti

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri personeli Kadriye Şakır, görev için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazasının ardından bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

Denizli’de kayganlaşan yolda tırın dorsesi yola savruldu

Denizli’de etkili olan yağmur, trafik kazasını beraberinde getirdi. Denizli-Salihli karayolu üzerinde meydana gelen kazada, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir TIR’ın dorsesi yola savruldu.

Kuruyemiş fabrikasında korkutan yangın

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulunan kuruyemiş fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

TÜM HABERLER