© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehirulaşım filosu 23 yeni otobüs ile 291’e çıktı

Başkan Zolan’dan “Yeşil Enerji” müjdesiBüyükşehir’in ulaşım filosu güçlenerek büyüyor Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu ulaşımda kullandığı araçlara 23 yeni otobüs daha ekleyerek ulaşım filosunu 291’e çıkardı. Başkan Osman Zolan, yeni dönemde yeşil enerji olarak adlandırılan elektrikle çalışan otobüsleri filoya dahil etmeyi hedeflediklerini müjdeledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesişehir içi toplu ulaşımda kullandığı araç filosuna 23 adet yeni otobüs daha ekleyerek ulaşım filosunu 291’e çıkardı. Bu kapsamda,otobüslerin teslim töreni Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerinde yapıldı. Programa, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Büyükşehir BelediyesiUlaşım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gonca, Ulaşım AŞ Genel Müdürü Mustafa Gökoğlan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, davetliler ve Ulaşım AŞ çalışanları katıldı.Otobüsleri bir süre beraberindekiler ile inceleyerek firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Osman Zolan,şoförlerle de sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

“Yolcu kapasitemiz her geçen gün artarak devam ediyor”

 

Başkan Osman Zolan kurdele kesiminin ardından yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ’nin kentin ulaşımını sağlamak için gece gündüz gayret ettiğini belirterek, “Bu dönemde yoğunlaşan talep ile yolcu kapasitemiz her geçen gün artarak devam ediyor. Artan talebi karşılamak anlamında bazı hatlarımızla ilgili vatandaşlarımızdan yeni ve geniş araçların gelmesi konusunda talepler geldi. Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak otobüs sayımızı artırmak için harekete geçtik. Yaklaşık 2,5 ay önce başlayan çalışmamızın sonucunda yeni araçlarımız geldi. Toplam 23 yeni aracı Ulaşım AŞ filosuna ilave ediyoruz. Bunlarla filodaki araç sayımız 291’e ulaştı. Burada10 adet körüklü otobüs, 7 adet 12 metrelik büyük otobüs ve Hava Ulaşım için aldığımız 6 adet aracımız var. Yeni araçlarımızla insanlarımıza konforlu hizmet vermeye gayret edeceğiz” dedi.

 

“Alternatifler sunmaya gayret göstereceğiz”

 

Yoğun yolcu olan güzergahlaradaha büyük otobüsler vereceklerini ve vatandaşların daha konforlu, hızlı ve sıkıntı çekmeden istediği yere ulaşabilmesi için gayret edeceklerini belirten Başkan Zolan, “Otobüslerimizi bugün hizmete alıyoruz. Denizli’mize hayırlı uğurlu olsun. Allah’ım kaza bela vermedeninsanlarımızı taşımaya devam edelim” diye konuştu. Ulaşım işinin çok zor olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Herkesin her yere gitme konusunda talepleri var, biz bunu en üst seviyede karşılamak için gayret sarf ediyoruz. Denizli’mize birçok güzel hizmetler vermeye devam edeceğiz. İnşallah yeni dönemde, Denizli’mize yapacağımız projelerle ulaşım noktasında alternatifler sunmaya gayret göstereceğiz. En başta çevreye duyarlı, temiz enerji olarak adlandırılan elektrikle çalışan otobüslere geçmeyi hedefliyoruz. Bunun yanında farklı sistemler de var. İnşallah en güzelini Denizli’ye kazandıracağız.”Konuşmanın ardından Denizli Büyükşehir Belediyesinin ulaşım filosuna dahil edilen otobüsler kısa bir şehir turu yaptı.

 

İlginizi Çekebilir

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Tezgahlarda 10 liraya satılan Acıpayam kavunu tescillendi

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yetişen ve uygun fiyatıyla tüketicisini memnun eden Acıpayam Kavunu coğrafi işaret alarak tescillendi.

Denizli'den Elon Musk’a rakip çıktı

Denizli’de Elon Musk’a taş çıkaran vatandaş, Tesla’nın Cybertruck videolarından ilham alarak, boş vakitlerinde hurda malzemeleri değerlendirip evinde tek kişilik elektrikli bir pick-up üretti.

Acıpayam KETEM hizmete açıldı

Kanser hastalığının erken teşhisi ve hastalıkla mücadelede önemli bir yer tutan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezlerine (KETEM) Denizli’de bir yenisi daha eklendi. Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde bulunan KETEM’e Sağlık Bakanlığı tarafından alınan mamografi cihazının gelmesiyle birlikte Denizli’deki KETEM sayısı 5’e yükseldi.

Kantincinin oğlu, müdürü ceza ve tahliye kararı için vurmuş

Denizli'de öğrencilerini taciz ettiği ve kendisine "Kan akacak" diyerek tehdit etmesi üzerine kantin işletmecisinin oğlu hakkında şikayette bulunan okul müdürünün silahlı saldırıya uğraması hakkında eğitimciler eylem yaptı.

Okul müdürünü üç çocuğunun gözü önünde vurduğu anları kayda aldırdı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde üç çocuğunu okula götürmek için arabasına bineceği sırada silahlı saldırıya uğrayan okul müdürü, bacaklarından yaralandı. Çocukların gözü önünde müdürü vuran saldırgan, o anları kayda aldırdı.

TÜM HABERLER