© Haber Acıpayam 2022

ÇAMELİ SEMALARI RENKLENİYOR

Çameli Yaylacık Dağı için yapılan müraacat kabul edilerek Yamaç Paraşütü Çameli XC Open Ön Dünya Kupası (Pre Pwc) Bugün başlıyor. 16 Hazirana kadar sürecek olan etkinlik Çameli Yaylacık Dağında yapılacak.

Çameli Yaylacık dağında düzenlenen etkinlik ünlü Türk pilotu Semih Sayır tarafından organize ediliyor. 

Organizatör Semih Sayır ve ekibi 25 Nisan -28 Nisan 2013 tarihleri arasında Ön Dünya Kupası öncesi Gin Performans Akademisi Eğitim çuşları düzenleyerek keşif uçuşlarını başarı ile tamamlandı. Test uçuşlarının başarılı sonuçlanması neticesinde 10 - 16 Haziran Tarihleinde uçuşların Yaylacık Dağında yapılmasına karar verildi. 

Yamaç Paraşütü Dünya Kupası (Paragliding World Cup PWCA) ) Başkanı Goran Dimiskovski 10-16 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan Pre Paragliding World Cup PWCA Dünya Kupasının aynı zamanda direktörlüğünü ve gözlemciliğini de yapacak.

Çameli'de yapılacak uçuşlara Dünyaca ünlü efsane Gin pilotu Dünya’nın en iyi yamaç paraşüt pilotu Petra Slivova ve 2013 Dünya 2.si ve Türkiye Şampiyonu Milli Pilot Ayşe Bayrak da yarışmacı olarak geliyor.

İlginizi Çekebilir

Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı

Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

TÜM HABERLER