© Haber Acıpayam 2022

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen Acıpayam Belediyesi 2. çocuk şenliği bu yıl 3 Binden fazla çocuğu ağırladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Acıpayam Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği, ilçe stadında gerçekleştirilen şenliklere binlerce çocuk katıldı.
94. yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde bu yıl 2.si düzenlenen şenliklere Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin DAĞ, merkez ve 51 mahalleden gelen çocuklar katıldı.

İlçe merkezi ve mahallelerden katılan binlerce çocuk stad içine kurulan oyun parkurlarında gönüllerince eğlenerek unutulmaz bir gün yaşadılar.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN ve Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN çocuklarla tek tek ilgilenerek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


İlginizi Çekebilir

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

TÜM HABERLER