© Haber Acıpayam 2022

ÇOCUKLAR YAZ TATİLİNDE YÜZME ÖĞRENİYOR / Okullar kapandı, Büyükşehir havuzları doldu

ÇOCUKLAR YAZ TATİLİNDE YÜZME ÖĞRENİYOROkullar kapandı, Büyükşehir havuzları doldu Denizli Büyükşehir Belediyesinin il merkezi ve ilçelerde hayata geçirdiği kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksleri yaz tatilinde çocukların uğrak mekanı oldu. Sıcak havalardan bunalan binlerce çocuk modern tesislerde hem eğleniyor, hem de yüzmeyi öğreniyor.

 ÇOCUKLAR YAZ TATİLİNDE YÜZME ÖĞRENİYOR
Okullar kapandı, Büyükşehir havuzları doldu 
Denizli Büyükşehir Belediyesinin il merkezi ve ilçelerde hayata geçirdiği kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksleri yaz tatilinde çocukların uğrak mekanı oldu. Sıcak havalardan bunalan binlerce çocuk modern tesislerde hem eğleniyor, hem de yüzmeyi öğreniyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin il merkezi ve ilçelerde hayata geçirdiği kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksleri yıl boyunca 7'den 70'e tüm vatandaşlara hizmet verirken, yaz tatili ile birlikte özellikle çocukların uğrak mekanı olmaya başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl açtığı Yaz Spor Okulları kapsamında 1. dönem yüzme kurslarına 7 bin 500 dolayında vatandaş kayıt yaptırdı. Yaz tatili olması nedeniyle özellikle çocuklar yüzme kurslarına yoğun ilgi gösterdi. Sıcak havalardan bunalan çocuklar Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren kapalı yüzme havuzlarında hem eğleniyor hem de yüzmeyi öğreniyor. Yüzme kurslarının 2. dönem kayıtlarının Temmuz ayı sonunda başlayacağı açıklandı. 
“Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, özellikle çocukların ve gençlerin sporla iç içe yaşaması için hayata geçirdikleri yatırımlara olan yoğun ilginin kendilerini de mutlu ettiğini kaydetti. Denizli'de yaşayan herkesin spor yapması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Yaz tatilinde çocuklarımız, gençlerimiz ve her yaştan hemşehrimiz ücretsiz kurslarımıza büyük ilgi gösteriyor" dedi. Çocukların mutluluğunun her şeye değeceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Şehrimizde yaşayan herkesin mutlu olabilmesi için gece gündüz gayret etmeye devam ediyoruz. İnşallah Denizlimizde yüzme bilmeyen kimse kalmayacak” dedi.
Çocuklar mutlu
Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Komplekslerinden faydalanan çocuklar verilen hizmetten oldukça memnun kaldıklarını ifade ederek şunları kaydetti: 
Nisanur Başkaya: Geçen yıl 2 dönem buraya geldim, yaz döneminde de geliyorum. Yüzmeyi öğrendim, 2 metrelik havuzda yüzebiliyorum. Çok eğlenceli ve çok faydalı.
Doğukan Özmen: Bu sene ilk kez geldim, yüzmeyi yavaş yavaş öğreniyorum. Yüzmek çok faydalı. Seneye de gelmeyi planlıyorum. 
Yunus Emre Selim: Eğleniyorum, burada çok güzel vakit geçiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum.
Yunus Emre Erdem: Yüzmeyi çok seviyorum ve çok eğlenceli. Yüzme kursu çok eğlenceli, yararı oluyor. Gelecek sene de geleceğim. 
Buğra Coşkun: Yüzme, bizim için çok yararlı, hem spor hem de eğlence. Gelecek sene de gelmeye çalışacağım. 
Yüzme Antrenörü Aydın Kocadurdu: Okulların kapanmasıyla beraber kurslara ilgi, alaka daha fazla. Çocukların yaz tatilini güzel geçirmelerini sağlıyor, yüzme öğretiyoruz. 7 yaş ve üstü tüm çocuklarımızı kurslarımıza bekliyoruz. 

İlginizi Çekebilir

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

TÜM HABERLER