© Haber Acıpayam 2022

Çaldıkları cins kümes hayvanlarını satamadan yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapmış olduğu ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 472 farklı adres kontrol edildi. Denetim ve sorgulamalarda 43 bin 904 kişi sorgulandı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 21 ile 27 Şubat 2022 tarihleri arasında ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 472 farklı adres kontrolü gerçekleştirdi. Denetimlerde 43 bin 904 kişinin GBT, HES kodu ve UYAP sorgulamaları kontrol edildi. Bir adreste meydana gelen fuhuş olayında, 2 kişiye toplam 2 bin 342 TL idari yaptırım cezası uygulandı. Bir şüpheliye ise “Fuhuşa Teşvik Aracılık veya Zorlama” suçundan adli işlem yapıldı.

119 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı
Ayrıca, il genelinde meydana gelen asayişe müessir olaylar ile adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden yakalanan 119 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Yapılan çalışmalar neticesinde, 6 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet bıçak, 6 adet tabanca fişeği, 1 adet çalıntı elektrikli bisiklet, 1 adet tescilsiz motosiklet, 1 adet televizyon, 2 adet koyun, 1 adet Hint Horozu, 2 adet Hint Tavuğu ve 370 kilogram ağırlığında kumaş ele geçirildi.

2 apart yetkilisine 26 bin 782 TL idari para cezası
Geçici konaklama yerlerine yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde 8 ayrı adreste bulunan toplam 96 apart dairesi polis ekiplerince kontrol edilmiş, 2 apart yetkilisine 26 bin 782 TL idari para cezası uygulandı.

İlginizi Çekebilir

Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti

Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

Gümüşdere Obruğu yeniden suya kavuştu

Tavas ilçesine bağlı Gümüşdere Mahallesi sınırlarında yer alan Gümüşdere Obruğu, son yağışların ardından yeniden suyla doldu. Yıllar sonra eski görünümüne kavuşan obruğun turizme kazandırılması hedefleniyor.

Yüzyılın Konut Projesinde Denizli Kura Çekimi yapıldı

Yüzyılın Konut Projesi Denizli Kura Çekimi Töreni'ne katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Denizli’de inşa edilecek 6 bin 370 konutun tamamı yatay mimari esas alınarak, şehrimizin geleneksel dokusuna ve yerel dokusuna uygun bir estetikle yükselecek" dedi.

Evde bakım personeli görev yolunda hayatını kaybetti

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri personeli Kadriye Şakır, görev için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazasının ardından bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

Denizli’de kayganlaşan yolda tırın dorsesi yola savruldu

Denizli’de etkili olan yağmur, trafik kazasını beraberinde getirdi. Denizli-Salihli karayolu üzerinde meydana gelen kazada, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir TIR’ın dorsesi yola savruldu.

Kuruyemiş fabrikasında korkutan yangın

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulunan kuruyemiş fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

TÜM HABERLER