Çivril Irgıllı ve Özdemirci sıcak asfalta kavuştu
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısını tamamladığı Çivril ilçesinin Irgıllı ve Özdemirci mahallelerini sıcak asfalta buluşturdu. İki mahalleye toplamda 13 bin 200 ton sıcak asfalt döküldü.
Çivril Irgıllı ve Özdemirci sıcak asfalta kavuştu
Denizli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısını tamamladığı Çivril ilçesinin Irgıllı ve Özdemirci mahallelerini sıcak asfalta buluşturdu. İki mahalleye toplamda 13 bin 200 ton sıcak asfalt döküldü.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ile birlikte ilçelerde yapılması planlanan alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (DESKİ) Genel Müdürlüğü, bir süre önce Çivril ilçesinin Irgıllı Mahallesi'ne 5 bin 600 metre içme suyu hattı, 22 bin 100 metre de kanalizasyon hattı döşedi. Çivril'in Özdemirci Mahallesi'ne ise 40 bin metre içme suyu hattı, 32 bin metre de kanalizasyon hattı döşeyen Büyükşehir DESKİ, bu çalışmayla birlikte her 2 mahallenin alt yapı ihtiyacını giderdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı alt yapısı tamamlanan Irgıllı Mahallesi ile Özdemirci Mahallesi’ni sıcak asfaltla buluşturdu. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Irgıllı Mahallesi’ne 5 bin ton, Özdemirci Mahallesi’ne ise 8 bin 200 ton sıcak asfalt olmak üzere toplamda 13 bin 200 ton sıcak asfalt döktü.
İlk günkü heyecanla...
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin güzelliğine güzellik katmaya devam ettiklerini belirterek, hemşehrilerinin daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için ilk günkü heyecanla gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Irgıllı ve Özdemirci'nin alt ve üst yapısıyla örnek bir mahalle olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Vatandaşlarımızın nerede neye ihtiyacı varsa gidermeye devam ediyoruz. Denizlimiz için ne yapsak az, hemşehrilerimiz herşeyin en güzelini hak ediyor. Irgıllı ve Özdemirci mahallelerimizin alt ve üst yapısı hayırlı uğurlu olsun" dedi.
İlginizi Çekebilir
Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti
Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.
Gümüşdere Obruğu yeniden suya kavuştu
Tavas ilçesine bağlı Gümüşdere Mahallesi sınırlarında yer alan Gümüşdere Obruğu, son yağışların ardından yeniden suyla doldu. Yıllar sonra eski görünümüne kavuşan obruğun turizme kazandırılması hedefleniyor.
Yüzyılın Konut Projesinde Denizli Kura Çekimi yapıldı
Yüzyılın Konut Projesi Denizli Kura Çekimi Töreni'ne katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Denizli’de inşa edilecek 6 bin 370 konutun tamamı yatay mimari esas alınarak, şehrimizin geleneksel dokusuna ve yerel dokusuna uygun bir estetikle yükselecek" dedi.
Evde bakım personeli görev yolunda hayatını kaybetti
Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri personeli Kadriye Şakır, görev için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazasının ardından bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.
Denizli’de kayganlaşan yolda tırın dorsesi yola savruldu
Denizli’de etkili olan yağmur, trafik kazasını beraberinde getirdi. Denizli-Salihli karayolu üzerinde meydana gelen kazada, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir TIR’ın dorsesi yola savruldu.
Kuruyemiş fabrikasında korkutan yangın
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulunan kuruyemiş fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.