Çocuklar, Büyükşehir ile çok mutlu
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesinin okulların sömestr tatilinegirmesinden dolayı çocuklar için hazırladığı özel şenlik programı başladı. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde çocuklara özel hazırlanan Büyükşehir Belediyesi Çocuk Şenliği kapılarını açtı. Üç gün boyunca devam edecek şenlikte 6 farklı çocuk oyununun yanı sıra şişme oyun alanlarından yüz boyamaya, balon dağıtımından maskot karakterlerle hatıra fotoğrafı çekimine dek birçok etkinlik ve sürprizlerle çocuklar gönüllerince eğleniyor. Etkinlik süresince çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikramları yapılırken şenlikte ayrıca kum boyama, puzzle, çim adam, mozaik ve takı tasarım atölyeleri ile çocuklar yeteneklerini keşfediyor.Sabah saat 10.00’da kapılarını açmasının ardından binlerce çocuğun akın ettiği şenlik programı 4 Şubat Cumartesi günü sona erecek.
“Çocuklar bizim gözbebeğimiz, en kıymetlimiz”
Çocukların aileleri ile birlikte eğlendiği şenlik programına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan çocuklarınmutluluğunu paylaştı. Planetaryumda uzayın derinliklerini izlemek isteyen öğrencilerin de heyecanına tanık olan Başkan Zolan, TRT Çocuk’ta yayınlanan “Kaptan Pengu ve Arkadaşları” adlı oyun öncesi çocuklara seslendi. Başkan Osman Zolan, davetlerini kırmayıp Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ne akın eden küçük misafirlerine teşekkür ederek, “Çocuklar bizim gözbebeğimiz, en kıymetlimiz. Çocuklar için ne yapsakazdır. İstiyoruz ki onlar hep mutlu olsun, başarılı olsunlar. Kendi ayakları üzerinde dursunlar. Ülkemize, şehrimize ve ailemize birçok güzellikler getirsinler. Allah’ım tüm çocuklarımızın yolunu açık etsin, sağlıklı ömür nasip etsin” diye konuştu
İlginizi Çekebilir
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Tezgahlarda 10 liraya satılan Acıpayam kavunu tescillendi
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yetişen ve uygun fiyatıyla tüketicisini memnun eden Acıpayam Kavunu coğrafi işaret alarak tescillendi.
Denizli'den Elon Musk’a rakip çıktı
Denizli’de Elon Musk’a taş çıkaran vatandaş, Tesla’nın Cybertruck videolarından ilham alarak, boş vakitlerinde hurda malzemeleri değerlendirip evinde tek kişilik elektrikli bir pick-up üretti.