© Haber Acıpayam 2022

Çocuklar teşekkür ederek Başkan Zolan’a seslendi

 Denizli’de bir okul bahçesi kötü durumda ve bakım yapılmaması nedeniyle çocukların oyun oynayamadığını vatandaşların belirtmesi üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Okul bahçesine kilitli parke taş döşemesi yapılması ile çocuklar ve vatandaşlar Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti.
Buldan ilçesi, Yeni Mahallesi’nde bulunan Ahmet Nadir Özlen İlkokulu bahçesinin kötü bir halde olmasından ve bakım yapılmaması üzerine vatandaşlar durumu yetkililere iletti. Bir süredir okul bahçesinde çocukların oyun oynayamadıklarını ve okul bahçesinin kötü halde olduğu belirten vatandaşlar, Denizli Büyükşehir Belediyesi sayesinde kilitli parke taşı yapılması ile daha iyi olduğunu söyledi. Vatandaşlardan Hüdai Gökçeoğlu, “Okulun bahçesinde bakım yoktu, çocukların üstü kirleniyordu sürekli ve benimde bir kız ve oğlan çocuğum var. Mahalledeki komşular ile durumu söyledik, anlattık belediye yetkililerine yardımcı oldular ve şimdi okulun bahçesi daha güzel oldu” dedi.
“Başkan Osman Zolan amcamıza teşekkür ediyoruz”
Öğrenciler Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, okullarına beklediklerini söyledi. Ahmet Nadir Özlen İlkokulu öğrencilerinden Salih Gökçeoğlu, “Okulumuz bahçesi kötüydü, burada oyun oynayamıyor, spor yapamıyorduk. Büyükşehir Belediyesi tarafından okulumuza taş döşeme işlemi yapıldı. Arkadaşlarımla birlikte, bize bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Osman Zolan amcamıza teşekkür ediyoruz. Okulumuza davet ediyoruz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

TÜM HABERLER