© Haber Acıpayam 2022

Cumhuriyetin 97. yılı tedbirler eşliğinde kutlanıldı

 Denizli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97. yılı kutlamaları korona virüs nedeniyle tedbirler eşliğinde kutlandı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97. yılı kutlamaları, Denizli Valiliği önünde başladı. Kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Vali Ali Fuat Aksoy, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Cengiz Güven’in tebrikleri kabul etmesiyle devam etti. Ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile okullar arasında gerçekleştirilen resim, şiir, kompozisyon ve spor yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. korona virüs salgını sebebiyle maske ve sosyal mesafe kuralları göz önüne alınarak kutlamalar gerçekleştirildi
Kutlama töreninde konuşan Vali Atik, Cumhuriyet’in önemine vurgu yaparak, geçmişten alınan güç ile ezelden ebediyete büyük umut ve emin adımlarla birlik ve beraberlik içinde yürüdüklerini belirtti.
Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu tören boyunca marşlar çaldı.
Kutlamalara milletvekilleri ile protokol üyeleri de katıldı.

İlginizi Çekebilir

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

Denizli'de minibüs yolcu otobüsüyle çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

Denizli'de minibüs ile şehirlerarası yolcu otobüsü çarpıştı. Minibüsün devrildiği, otobüsün yoldan çıktığı kazada otobüs şoförü hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı.

Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı

Denizli'de direksiyon kursuna giden genç fizyoterapistin yaya geçidinden yolun karşısına geçeceği sırada araçla çarparak ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücü tutuklandı.

Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 2 yıl önce asma yaprağı toplamaya gittiği tarlada öldürülen Hatice Baysal cinayetinde, tutuklu şüpheliye ait HTS kayıt kayıtlarının incelenmesine karar verildi.

5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, su borusu döşemek için açılan çukurda bulunan toprak tüpten insana ait olduğu belirlenen kemik parçaları çıktı. Kemiklerin milattan önce 1500 yılına ait olduğu değerlendirilirken, 4 küpün daha belirlendiği bölgede kazı çalışması başlatıldı.

Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü

Denizli'de 30 işyerinin bulunduğu eski fabrika yerleşkesinde çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Tekstil, marangoz, mobilya ve cam imalathanelerinin bulunduğu işyerlerindeki yangına çok sayıda itfaiye ekibiyle müdahale edilirken, ilk belirlemelere göre 6 dükkan zarar gördü.

TÜM HABERLER