Denizli AFAD, enkazın altındaki kadını kurtardı
ACIPAYAMDenizli'den depremin olduğu bölgeye giden AFAD ekipleri, Hatay'da enkazın altında kalan kadını zamanla mücadele ederek kurtardı.
Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki depremin ardından, depremlerden etkilenen 10 ilde arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Tek yürek olan Türkiye, dört bir yandan depremin olduğu bölgeye giderek enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmaya çalışıyor. Denizli’den alana giden AFAD ekipleri, depremin vurduğu noktalardan biri olan Hatay’da enkaz altında olan bir kadını tespit etti. Burada çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, ayağını molozlardan dolayı kıpırdatamayan kadını titiz çalışmanın ardından kurtararak enkazın içinden çıkarmayı başardı. Yaralı kadın, tedavi için hastaneye götürüldü. Bölgede çalışmalar sürüyor.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.