© Haber Acıpayam 2022

Denizli, bir kez daha demokrasi nöbeti tuttu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 4. yıldönümü çeşitli etkinliklerle anıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda düzenlediği programa salgın nedeniyle sınırlı sayıda katılan davetliler sabaha kadar demokrasi nöbeti tuttu. Denizli Valisi Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Garnizon Komutanı Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk ve davetliler saat 00.13'te okunan selayı hep birlikte dinledi. 15 Temmuz 2016'da vatanı için kanını döken şehit ve gaziler için dualar edildi, şehitlerin ruhu için Kuran-ı Kerim okundu.

 

Milli iradeye bağlılıklarını dile getirdiler

 

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'na isteyen vatandaşların duygularını kaleme alacağı 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti Hatıra Defteri koydu. Davetliler hatıra defterine bir kez daha milli iradeye olan bağlılıklarını yazarak, böyle bir gecenin bir daha yaşanamaması temennisinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

Acıpayam KETEM hizmete açıldı

Kanser hastalığının erken teşhisi ve hastalıkla mücadelede önemli bir yer tutan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezlerine (KETEM) Denizli’de bir yenisi daha eklendi. Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde bulunan KETEM’e Sağlık Bakanlığı tarafından alınan mamografi cihazının gelmesiyle birlikte Denizli’deki KETEM sayısı 5’e yükseldi.

Kantincinin oğlu, müdürü ceza ve tahliye kararı için vurmuş

Denizli'de öğrencilerini taciz ettiği ve kendisine "Kan akacak" diyerek tehdit etmesi üzerine kantin işletmecisinin oğlu hakkında şikayette bulunan okul müdürünün silahlı saldırıya uğraması hakkında eğitimciler eylem yaptı.

Okul müdürünü üç çocuğunun gözü önünde vurduğu anları kayda aldırdı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde üç çocuğunu okula götürmek için arabasına bineceği sırada silahlı saldırıya uğrayan okul müdürü, bacaklarından yaralandı. Çocukların gözü önünde müdürü vuran saldırgan, o anları kayda aldırdı.

Gece kaza yapan iki gencin cenazesi sabah bulundu

Denizli’de gece saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye uçtu. Kaza yapan gençlerin cansız bedenleri sabah saatlerinde bulundu.

Çekirdeksiz üzümler koruma altında

Denizli’nin Buldan ilçesinde yetiştirilen meşhur çekirdeksiz Sultaniye üzümler, örtü altına alınarak korunuyor.

Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.

TÜM HABERLER