© Haber Acıpayam 2022

Denizli Büyükşehir, Uşak ve Kütahya ile Su Kardeşi oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Uşak ve Kütahya belediyeleri ile su kaynaklarının doğru bir şekilde yönetilmesi ve sürdürülebilir su politikalarının oluşturulması hedefiyle başlatılan “Su Kardeşliği” protokolü imzaladı.

Denizli Büyükşehir BelediyesiSu ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen Su Verimli Kentler ve Belediye Su Kardeşliği Etkinliği’nde Uşak Belediyesi ve Kütahya Belediyesi ile “Su Kardeşliği” protokolü imzaladı. Programda toplam 18 belediye arasında, su kaynaklarının korunması, verimli ve sürdürülebilir kullanılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde başlatılan “Su Verimliliği Seferberliği” kapsamında,Tarım ve Orman Bakanlığı’nca uygulanan Su Kardeşliği protokolleri imzalandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, su kaynaklarının doğru bir şekilde yönetilmesi ve sürdürülebilir su politikalarının oluşturulması hedefiyle başlatılan “Su Kardeşliği” protokolünü Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ile Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Cevahir ile imzaladı.

 

Denizli’de yapılan çalışmalar anlatıldı

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın da bulunduğu programda Denizli’de su kayıp kaçakları konusunda yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bakan Yumaklı daha sonra etkinlik alanında kurulan stantları gezdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığının Denizli’de su kaynaklarının korunması, verimli ve sürdürülebilir kullanılması konusunda yaptıkları çalışmaların anlatıldığı standı inceleyen Bakan Yumaklı, Denizli’de hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Su Verimli Kentler ve Belediye Su Kardeşliği Etkinliği’ne Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanı Kamile Akın ile DESKİ Halkla İlişkiler Şube Müdürü Mehmet Karatepe ve SCADA Şube Müdürü Burak Sücüllü katıldı.

İlginizi Çekebilir

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

TÜM HABERLER