© Haber Acıpayam 2022

Denizli Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Hüsnü Okumuş hayatını kaybetti

 Denizlili eski gazeteci ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Hüsnü Okumuş, tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği sebebi ile hayatını kaybettiği belirtildi.
Denizli’de uzun süredir gazetecilik yapan Hüsnü Okumuş, bir süredir kalp yetmezliğinden dolayı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği belirtildi. 1947 yılında Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde doğan Okumuş, 1969 yılında ise gazeteciliğe başladı. Hüsnü Okumuş, 1986 ile 1987 yıllarında Denizli Gazeteciler Cemiyeti başkanlığı yapmıştı. 1981 yılında bir başka gazeteye geçerek Hürriyet gazetesi Denizli bürosunu kurdu. Ardından 1993 yılında emekli olan ve uzun yıllar fotoğrafçılıkla uğraştı. Bir süredir Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Okumuş, kalp yetmezliğinden tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Okumuş, yarın İzmir’de toprağa verileceği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

TÜM HABERLER