© Haber Acıpayam 2022

Denizli mahalle iftarlarında kenetleniyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı Merkezefendi Mahallesi'nde kuruldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı boyunca düzenlediği, birlik, beraberlik ve mahalle kültürünü pekiştirdiği iftar sofrası geleneği Merkezefendi Mahallesi ile devam etti. Merkezefendi Kapalı Pazaryeri'nde yapılan iftara, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan adayı Ekrem Başer, mahalle muhtarları ile mahalle sakinleri katıldı. İftardan önce alana gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mahalle sakinlerinin tek tek ramazanlarını tebrik etti. Ezanın okunmasıyla birlikte Başkan Osman Zolan ve beraberindeki binlerce vatandaş dualarla oruçlarını açtı.

 

"Ramazan güzel bir şekilde geçiyor"

 

Burada iftarın ardından hemşehrilerine seslenen Başkan Osman Zolan, ramazan ayının güzel bir şekilde geçtiğini, gönül sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, tüm hemşehrilerinin bu özel ayını kutladı. Başkan Zolan, davetlerine icabet ederek gelen hemşehrilerine teşekkür ederek, “Sizlerin ihtiyacını ve taleplerini karşılamak adına gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah şehrimiz, sizler için hayırlısı ne ise onu nasip etsin. Buraya gelemeyen eşinize, dostunuza, sevdiklerinize çok selam söyleyin. Ramazan’ın sonuna kadar da böyle güzelliklerle geçsin ve Kadir Gecesi’ne kavuşmayı Allah'ım bize nasip etsin. Ardından da Ramazan Bayramını en güzel şekilde geçirmek nasip olsun inşallah” dedi.

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

TÜM HABERLER