Denizli Valiliği vatandaşları dolandırıcılar konusunda uyardı
ACIPAYAM Denizli Valiliği sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşları dolandırıcılık konusunda uyardı. Denizli Valisi Ali Fuat Atik’in adı kullanılarak ev, cep telefonu veya diğer iletişim yollarıyla arayarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara karşı vatandaşlar uyarıldı.
Denizli Valiliği, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından sosyal medya üzerinden dolandırıcılık olayları ile ilgili vatandaşları uyardı. Denizli Valisi Ali Fuat Atik’in adının kullanıldığı ve ev, cep telefonu ya da başka iletişim yolları ile vatandaşlardan iş bulma bahanesi ile para talep edildiği tespit edildi. Bu durum üzerine Denizli Valiliği harekete geçerek vatandaşları uyararak sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınladı.
Yapılan açıklama ise şöyle, “Son zamanlarda art niyetli kişiler tarafından Denizli Valisi Ali Fuat Atik’in adı kullanılarak, vatandaşlarımızın ev veya cep telefonlarından aranarak iş bulma bahanesiyle para talep edildiği tespit edilmiştir. Denizli Valiliği’nin veya herhangi bir kamu kurumumuzun vatandaşlarımız, iş adamlarımız ve esnafımızdan, telefon veya diğer iletişim yollarıyla herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir talebi veya yöntemi bulunmamaktadır. Valiliğimizin ve herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak telefon ve benzeri yöntemle yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, tedbir amaçlı olarak da böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın Emniyet Müdürlüğü veya Jandarma Komutanlığı’na ihbarda bulunulması önemle rica olunur.”
İlginizi Çekebilir
Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti
Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.
Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.
Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı
Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.