Denizli'de 4. kattan düşen genç kız hayatını kaybetti
ACIPAYAMDenizli’nin Merkezefendi ilçesinde, bir apartmanın 4. katında bulunan evinin balkonundan düşen genç kız, olay yerinde hayatını kaybetti.
Olay, 07.30 sıralarında Merkezefendi ilçesine bağlı Yenişafak Mahallesi’ne meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bir apartmanın 4. katında bulunan dairede yaşayan Ecrin Beler, henüz belirlenemeyen bir nedenle balkondan aşağıya düştü. Genç kızın kanlar içerisinde yerde yattığını gören çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekibi yaptığı incelemede Beler’in hayatını kaybettiğini belirledi. Ecrin Beler’in cenazesi, olay yeri inceleme ekibinin yaptığı incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi adli tıp morguna kaldırıldı. Genç kızın, intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu bildirdi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı
Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.
Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.