© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de akıl almaz olay

Denizli’de bir kişi, karısının oturduğu evi ve balkonu karıştırınca yanlışlıkla başka bir kadını pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Olay sonrası kaçan şahıs yakalanırken, yanlışlıkla vurulan kadın ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, olay Pamukkale ilçesi Cumhuriyet Mahallesi, 1891 Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre, Ali K. isimli şahıs dini nikahlı eşi G.K.'den bir süre önce ayrıldı. Ali K., barışma isteğini kabul etmeyen G.K. ile birkaç gün önce tartıştı. Sabah saatlerinde ise Ali K., G.K.’nin oturduğu binanın önüne 27 LJ 151 plakalı hafif ticari araç ile giderek evin balkonuna pompalı tüfekle ateş açtı. Ancak Ali K., G.K. isimli kadının oturduğu daireyi karıştırınca yanlışlıkla torununa bakmak için kızının evine giden ve olayla hiçbir ilgisi olmayan Sevgi G. (50) isimli kadını vurdu. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri Sevgi G.’ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulans ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’ne kaldırdı. Ameliyata alınan Sevgi G.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kaçan şahıs Afyonkarahisar’da yakalandı
Olay sonrası araç ile kaçan Ali K., Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde polis ekipleri tarafından oluşturulan uygulama noktasında kıskıvrak yakalandı. Afyonkarahisar polisi tarafından gözaltına alınan şahsın Denizli’ye gönderileceği öğrenildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma geniş çaplı olarak devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de su tarifelerinde yüzde 40’a varan indirim

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli halkına verdiği su tarifelerinde indirim sözünü yerine getirdi. DESKİ Genel Kurulu’nda alınan karar ile suda yüzde 40’a varan indirim yapıldı.

Başkan Yıldırım, Acıpayam Kanyonu'nu Turizm Rotalarına Ekliyor

T.C.Acıpayam Belediye Başkanı Ecz. Levent Yıldırım, Acıpayam Kanyonu'nda devam eden elektrik hatları ve peyzaj çalışmalarını değerlendirirken, tüm yurttaşları bu doğal güzellikleri keşfetmeye davet etti.

Acıpayam - Sandalcık Mahallesi'nde Yol Düzenleme Çalışmaları Başladı

T.C. Acıpayam Belediye Başkanı Ecz.Levent Yıldırım, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Sandalcık Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına destek verdiklerini açıkladı.

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KONSERİNE DAVETLİSİNİZ

T.C. Acıpayam Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı konser ile kutlayacak .

Büyükşehir Judo Takımı Slovenya’dan derece ile döndü

Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı Slovenya’da 30 ülke 1454 sporcunun katıldığı Uluslararası Apolon Open Cup Turnuvası’ndan 3’ncülükle döndü.

Alerjik hastalıklar en sık burun, sinüs, göz ve akciğerlerde görülüyor

Denizli Özel Tekden Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Betül Cengiz Bahtiyar, alerjik hastalıklar en sık burun, sinüsler, göz ve akciğerlerde görüldüğünü belirterek; “Alerjik hastalıklara neden olan alerjenlerden korunma, tedavinin en önemli basamaklarından birisidir” dedi.

TÜM HABERLER