© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de bayramın ilk günü sürpriz yağışlar bekleniyor

Denizli’de Kurban Bayramının ilk günü anlık yerel yağışlar görülebileceği, genelde havanın açık ve güneşli olacağı belirtildi.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre; Kurban Bayramı’nda bölgede yer alan Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak illerinin Basra alçak basınç sistemi ve atmosferin yüksek seviyelerindeki soğuk havanın etkisinde olacağı tahmin ediliyor. Kurban Bayramı’nın 1. gününde Afyonkarahisar çevresi ile Denizli’nin doğu kesimlerinin mevzi sağanak yağışlı geçeceği, diğer zamanlarda ise bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sıcaklıkların bölge genelinde mevsim normalleri civarında ve yer yer mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Kurban Bayramında iller için tahmin edilen hava durumu:
Afyonkarahisar: Kurban Bayramı’nın 1. gününde Afyonkarahisar çevresinin mevzi sağanak yağışlı geçeceği, diğer zamanlarda az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
En düşük / En yüksek hava sıcaklıkları: Salı 14/27, Çarşamba 13/29, Perşembe 14/29, Cuma 14/26, Cumartesi 11/27

Denizli: Kurban Bayramı’nın 1. gününde Denizli’nin doğu kesimlerinin mevzi sağanak yağışlı geçeceği, diğer zamanlarda az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
En düşük / En yüksek hava sıcaklıkları: Salı 19/34, Çarşamba 20/35, Perşembe 22/35, Cuma 19/33, Cumartesi 18/34

Uşak: Uşak çevresinin parçalı bulutlu, zamanla az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
En düşük / En yüksek hava sıcaklıkları Salı 13/29, Çarşamba 15/30, Perşembe 16/29, Cuma 13/28, Cumartesi 12/29

İlginizi Çekebilir

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

TÜM HABERLER