© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de çok sayıda dolu makaron ve 12.5 kilogram kaçak kıyılmış tütün ele geçirildi

Denizli’de dolandırıcılık ve kaçakçılık suçlarının önlenmesi amacıyla yapılan 2 farklı operasyon sonucunda 2 şüpheli yakalandı.

Denizli’de 5 ile 11 Ağustos 2022 tarihleri arasında “Tütün ve Tütün Mamulleri ve Alkollü İçki Kaçakçılığı” ve “Dolandırıcılık” suçlarının önlenmesi amacıyla 2 farklı operasyon gerçekleştirildi. Tütüncü adı altında faaliyet gösteren işyerlerinde yapılan kontrollerde, yasadışı yollardan kaçak ürün satışı yaptığı tespit edilen 1 kişi yakalandı. Yakalanan şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Yapılan aramada ise, 247 adet kaçak içi doldurulmuş makaron, 12.5 kilogram kaçak kıyılmış tütün ele geçirildi.

15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan dolandırıcı yakalandı
Denizli’de kaçakçılık konuları ile ilgili olarak hakkında yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalarda bir diğer operasyonda, “Kişinin kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya bu kurumlarla ilişkisi olduğunu söylemesi suretiyle dolandırıcılık” suçundan hakkında 15 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER