Denizli’de Cumhur İttifakı seçim sonucunu kutladı
ACIPAYAMDenizli’de Cumhur İttifakı destekçileri, TBMM'de çoğunluğu sağlamanın verdiği mutluluğu kent merkezinde kutladı.
13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilli Genel Seçimleri, tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de sorunsuz bir şekilde sonuçlandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Cumhur İttifakı’nın TBMM’nin 28’inci döneminde çoğunluğu sağlaması, birçok kentte olduğu gibi Denizli’de de sevinçle karşılandı. Seçim sonuçlarının yavaş yavaş belli olmasının ardından, TBMM'de çoğunluğu sağlamanın verdiği mutluluğu paylaşmak isteyen Cumhur İttifakı temsilcileri kent meydanında toplandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın balkon konuşması yapacağının duyulmasının ardından ellerindeki Türk bayraklarıyla bir araya gelen kalabalık, Erdoğan’ın teşekkür konuşmasını da Denizli Büyükşehir Belediyesinin dev ekranından takip etti. TBMM'de çoğunluğu sağlamanın verdiği mutluluğu kutlayan Cumhur İttifakı destekçileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasını tamamlamasının ardından meydandan ayrıldı
İlginizi Çekebilir
Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.
Denizli'de minibüs yolcu otobüsüyle çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı
Denizli'de minibüs ile şehirlerarası yolcu otobüsü çarpıştı. Minibüsün devrildiği, otobüsün yoldan çıktığı kazada otobüs şoförü hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı.
Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı
Denizli'de direksiyon kursuna giden genç fizyoterapistin yaya geçidinden yolun karşısına geçeceği sırada araçla çarparak ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücü tutuklandı.
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 2 yıl önce asma yaprağı toplamaya gittiği tarlada öldürülen Hatice Baysal cinayetinde, tutuklu şüpheliye ait HTS kayıt kayıtlarının incelenmesine karar verildi.
5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, su borusu döşemek için açılan çukurda bulunan toprak tüpten insana ait olduğu belirlenen kemik parçaları çıktı. Kemiklerin milattan önce 1500 yılına ait olduğu değerlendirilirken, 4 küpün daha belirlendiği bölgede kazı çalışması başlatıldı.
Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü
Denizli'de 30 işyerinin bulunduğu eski fabrika yerleşkesinde çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Tekstil, marangoz, mobilya ve cam imalathanelerinin bulunduğu işyerlerindeki yangına çok sayıda itfaiye ekibiyle müdahale edilirken, ilk belirlemelere göre 6 dükkan zarar gördü.