Denizli’de ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 274 farklı adres kontrol edildi
ACIPAYAMDenizli’de gerçekleştirilen ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 274 farklı adres kontrol edildi. Denetim ve sorgulamalarda 49 bin 274 kişi sorgulandı.
Denizli’de gerçekleştirilen denetimlerde 7 ile 13 Mart 2022 tarihleri arasında ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 274 farklı adres kontrol edildi. Denetimlerde 49 bin 274 kişinin GBT, HES kodu ve UYAP sorgulamaları yapıldı. 4 Kahvehane ve 3 dernek lokalinde yapılan kontrollerde, 1 kahvehane ve 1 dernek lokalinde toplam 7 kişinin kumar oynadığı tespit edildi. 7 kişiye toplam 12 bin 733 TL idari yaptırım cezası uygulandı. 2 kişiye ise “Kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamak” suçundan adli işlem yapıldı. 2 Fuhuş olayında toplam 7 kişiye “Fuhuşa teşvik etmek ve aracılık” suçundan adli işlem yapıldı. Ayrıca 3 kişiye 3 bin 513 TL idari para cezası uygulanırken, yabancı uyruklu 1 kadın ise sınır dışı edilmek üzere ilgili birime sevk edildi. Bir içkili mekanda yapılan denetimde canlı müzik belgesinin olmadığı tespit edilerek, gerekli idari işlem yapıldı.
121 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı
Ayrıca, il genelinde meydana gelen asayişe müessir olaylar ile adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden yakalanan 121 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Yapılan çalışmalar neticesinde, 4 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca, 4 adet bıçak, 1 adet çalıntı motosiklet, 28 adet fişek, 1 adet çalıntı elektrikli bisiklet, 9 adet hırdavat malzemesi, 2 adet çalıntı akü, 1 adet altın zincirli gerdanlık, 1 adet pırlanta yüzük, 1 çift altın küpe, 1 adet kol saati, 1 adet televizyon, 140 kilogram ağırlığında hurda malzeme ve kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen 50 TL para ele geçirildi.
4 apart yetkilisine ve 1 araç kiralama şirketine toplam 135 bin 423 TL idari para cezası
Geçici konaklama yerlerine ve kiralık araç firmalarına yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde 8 ayrı adreste bulunan toplam 170 apart dairesi ve 6 araç kiralama firması kontrol edildi. Denetimler sonucunda 4 ayrı apart yetkilisine “Kimlik Bildirim Sistemine” dahil olmamaktan toplamda 107 bin 144 TL, 1 araç kiralama şirketine ise “Kiralık Araç Bildirim Sistemine” dahil olmamaktan 28 bin 279 TL idari para cezası uygulandı. Toplamda 135 bin 423 TL idari para cezası uygulandı.
İlginizi Çekebilir
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Kontrolsüz kavşakta ölümlü kaza
Denizli’nin Serinhisar ilçesi Denizli’de Antalya karayolunda kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli’ye yılın ilk karı düştü
Denizli, yılın ilk kar yağışıyla birlikte kış mevsimine adım attı. Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Bozdağ'a mevsimin ilk karı düştü.
Gece ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti
Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gedikli Mahallesi’nde gece saatlerinde ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti.