© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de iki ilçe el ele

 Babadağ Belediyesi, ilçe genelindeki devam eden çalışmalardan olan çocuk parkları, sosyal tesis ve oturma alanları gibi projelerde, Bozkurt Belediyesi bünyesinde üretilen ahşap materyaller kullanılıyor. Bozkurtta üretilen materyaller Babadağ’da yaşayan vatandaşların hizmetine sunuluyor.
Denizli’de Babadağ Belediyesi hedeflenen projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İlçe genelinde devam eden çocuk parkı, sosyal tesisler ve oturma bankları gibi ahşap ürünler ise Bozkurt Belediyesi imzası taşıyor. Bozkurt Belediyesi bünyesinde ki iş atölyelerinde üretilen ahşap materyaller Babadağ’a getirilerek vatandaşın hizmetine sunuluyor. Yapılan ortak çalışma ile hem ilçeler arası dayanışmayı güçlendiren proje aynı zamanda vatandaşlardan da takdir topladı. Birlik ve beraberliğin ön plana çıkarılması için emsal bir örnek bir çalışma olduğunu ve belediyeler arasında güçlü bir iletişim dayanışma ağının da ortaya çıktığını belirten Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı “İlçemizde yaptığımız çalışmalarımızı sürdürürken yöntemlerimize de dikkat ediyoruz. Bir diğer ilçe belediyemizden tahsil edilen banklarımız masalarımızı başka bir özel kurumdan almak yerine Bozkurt Belediyesi’ni tercih ettik. Bozkurt Belediyemiz iş atölyelerinde ihtiyacımız olan her şeyi üretebiliyor. Bizler de bundan faydalanmalıydık. Hem el ele yürüdüğümüz yollarda birbirimize destek olmak için hem de diğer belediyelere örnek olmak için güzel bir çalışma oldu. Umarım belediyeler arasındaki sağlanan dayanışma ağı daha da güçlenir ve birbirimize daha çok destek olabiliriz. Bizleri bir adım ileri taşıyacak olan da gösterilen birlik, beraberlik ve dayanışma ruhudur. Biz Birsen Çelik Başkanım ile bir örnek oluşturduğumuzu düşünüyorum. Umarım herkes bunu sağlayabilir” dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli Kayak Merkezi yeni sezona hazır

Ege Bölgesi’nde kış turizminin yükselen yıldızı Denizli Nikfer Kayak Merkezi ile kentin önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, yenilenen yüzleri ve kışa özel atmosferleriyle 17 Ocak Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor.

Burun eti sorununa radyo frekansla etkili çözüm

Özel Denizli Tekden Hastanesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Özlem Özer, Burun eti (konka) büyümesine bağlı nefes darlığı yaşayan hastalar için uygulanan radyo frekans yönteminin, kısa sürede tamamlanan ve günlük yaşama hızlı dönüş sağlayan etkili bir tedavi seçeneği sunduğunu belirtti.

Görme engelli bireyler bu kursta hem sosyalleşiyor hem de günlük hayatlarını kolaylaştırıyor

Altı Nokta Körler Derneği Denizli Şubesi’nin girişimleriyle Pamukkale Halk Eğitim Merkezi bünyesinde görme engelli bireylere yönelik Beyaz Baston Kullanımı ve Bağımsız Hareket Kursu açıldı. Kurs, katılımcılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Yemek borusu kanseri olan hastaya cerrahi operasyonla yeni yemek borusu yapıldı

Yutma güçlüğü şikâyetiyle Denizli Devlet Hastanesi’ne başvuran 66 yaşındaki Şengül Korkmaz’a yemek borusu kanseri teşhisi konuldu. Yemek borusu alınan hastaya, midesinden yeni yemek borusu yapılarak sağlığına kavuşturuldu.

Uçuruma yuvarlanan araçta bulunan 2'si çocuk 5 kişi yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkan bir otomobilin 30 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 2’si çocuk 5 kişi itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Denizli teleferikte yeni dönem kar manzarasıyla başlıyor

Denizli teleferik, kapsamlı bakım ve yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından 10 Ocak 2026 tarihinde yeniden hizmete giriyor. Açılışa özel olarak 10–16 Ocak tarihleri arasında Denizli teleferik ve Bağbaşı Yaylası vatandaşlara ücretsiz olacak.

TÜM HABERLER