© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de kar kendisini yeniden gösterdi

Denizli’de gece saatlerinde kent merkezinde sağanak yağış, yüksek kesimlerde ise kar yağışı etkisini gösterdi. Yoğun kar yağışının devam ettiği Denizli-Antalya ve Muğla yolunda ise zaman zaman trafikte aksama meydana geldiği belirtildi.

Denizli’de gece saatlerinden bu yanaya etkisini gösteren kar ve sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde sağanak yağmur, yüksek kesimlerde ise karın etkili olduğu bölgelerde ekipler çalışmalarına başladı. Denizli - Antalya ve Muğla karayolunda ise karın etkisiyle zaman zaman trafiğin durma noktasına geldiği ve sürücülerin zor anlar yaşadığı öğrenildi. Yüksek kesimlerde etkisini gösterin karda tır ve otomobil sürücülerin yolda kaldığı belirtilirken, yolların kapanmaması için ekipler gece saatlerinde beri çalışmalarını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

TÜM HABERLER