Denizli’de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
ACIPAYAMDenizli’nin Tavas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, kaza dün gece geç saatlerde Tavas Medet Kavşağı’nda meydana geldi. Mehmet Gökcek idaresindeki 20 RS 734 plakalı otomobil, kavşakta Nihat İsenlik'in kullandığı 64 HB 676 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada çarpışmanın etkisi ile savrulan otomobillerden biri ters dönerek durabildi. Kaza sonrası çevredekilerin ihbarı ile bölgeye çok sayıda jandarma ve 112 Acil servis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler kazada yaralanan her iki araç sürücüsü ile Perihan İsenlik (55) ve Gülsüm İsenlik’i ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Perihan İsenlik yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kaza sonrası başlatılan soruşturma devam ediyor.
İlginizi Çekebilir
Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı
Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.
Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.