© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de yağış ve fırtına yaşamı olumsuz etkiledi

Denizli’de başta Kale ilçesi olmak üzere kent gelinde etkili olan yağış ve fırtına yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Çatıları uçurup ağaçları deviren şiddetli fırtına nedeniyle çok sayıda araçta hasar oluştu.

Meteorolojinin günler öncesinde uyardığı yağış ve şiddetli fırtına, gece yarısından itibaren Denizli il genelinde etkili oldu. Başka Kale ilçesi olmak üzere kent genelinde etkili olan şiddetli fırtına, çatıları uçurup ağaçları devrildi. Toz taşınımının da etkisiyle yaşamı olumsuz yönde etkileyen şiddetli fırtınada, çok sayıda araçta maddi hasar oluştu. Fırtınanın etkisini azaltmasının ardından sağanak yağış ve dolu yüzünü gösterdi. Oluşan su birikintileri nedeniyle zaman zaman trafikte akşamlara neden olan olumsuz hava şartlarının bu gece yarsına kadar etkili olmaya devam edeceği bildirildi.

Fırtınanın en fazla hasarı oluşturduğu Kale ilçesinde çalışmaların devam ettiğini açıklayan Belediye Başkanı Erkan Hayla, “Geçmiş olsun Kale. Ekiplerimiz saat 06:00’dan bu yana aralıksız olarak, gelen ihbarlar doğrultusunda halkımızın taleplerini yerine getiriyor. Allah beterinden korusun. Can kaybımız yok çok şükür. Belediye görevlileri gereken her şeyi yapacaktır” dedi.

İlginizi Çekebilir

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

TÜM HABERLER